Foto: LETA
Latvijā tiek veidots nu jau kārtējais attiecību un mīlestības tematikai veltīts izklaides šovs, kas būs vērojams kanālā "STV Pirmā!" un "TetTV". Šobrīd televīzijas komanda gaida pieteikumus no potenciālajiem dalībniekiem.

Tiek veidots jauns 10 sēriju iepazīšanās un attiecību šovs "Dvēseles radinieki", kura filmēšanai jāsākas šovasar, lai rudenī šovs būtu redzams ēterā. Filmēšanas sākums Latvijā – jūlija vidus. Turpinājums – jūlija beigas Marokā.

Jaunā šova veidotāji saka, ka tas būs piemērots visiem tiem, kuri jūtas vīlušies mīlestībā, un privātajā dzīvē piedzīvojuši fiasko. Atbilstošākie partneri tikšot atlasīti, balstoties socionikas zinībās, bet profesionālu ekspertu iesaiste sniegšot atbildes uz būtiskiem sirdslietu jautājumiem. Pāru kopābūšana balstīta ne tikai savstarpējās simpātijās, bet arī zinātniskos aprēķinos.

Šovā gaidīti cilvēki, kas vairākkārt vīlušies attiecībās, tomēr ir gatavi piedzīvojumam un eksotiskam ceļojumam. Dalībnieki varēs iepazīt cilvēku, kurš saskaņā ar ekspertu vērtējumu ir nevainojami saskanīgs partneris. Šova dalībnieku varēs noteikt, vai ekspertu izvēlētajam piekrist.

Lai pieteiktos dalībai šovā, līdz 30. jūnijam jānosūta elektroniska vēstule (brīvā formā), obligāti norādot vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru uz e-pastu gribu.piedalities@gmail.com. Pēc vēlēšanās var pievienot arī foto. Šova veidotāji sazināsies ar potenciālajiem dalībniekiem individuāli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!