Foto: DELFI
Jau šovasar tiek uzsākta skatītāju iemīļotā šova "Lauku sēta" jaunākās sezonas filmēšana, tādēļ dalībai šovā aicina pieteikties ikvienu, kas gatavs aizraujošajam vasaras piedzīvojumam laukos.

"Pieteikties šovam aicinām gan saimniecības, kas gatavas uzņemt papildspēkus, gan dalībniekus, kas ir gatavi pierādīt sevi visos lauku darbos," portālu "Delfi" informēja TV3 pārstāve Alise Mališko.

Meklē saimniekus un saimniecību

Tiek gaidīti pieteikumi no prasīgiem, bet tajā pašā laikā gana nebēdnīgiem un atraktīviem saimniekiem, kas dalībniekus spēj izsviedrēt darbos un izpriecēt pelnītā atpūtā.

Gaida arī pieteikumus no saimniecībām, kas nodarbojas ar netradicionālo lauksaimniecību, mini Zoo īpašniekus, lielsaimniekus, kuru lauki tiek apstrādāti ar lauku tehniku, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, kā arī saimniecības, kas saimnieko jūras krastā, iet zvejā un apstrādā lomu.

Šova 6. sezonas saimniece Anita no Ezeres aicina: "Piesakieties, droši, nenožēlosiet! Nekad iepriekš necerēju, ka ar mani tā varētu notikt, ka tieši manu lauku sētu izvēlēsies. Vēl tagad dzīvoju šova izjūtās – skatoties uz paveikto, jūtos patiesi laimīga," teic Anita, kurai ar dalībniekiem vēl joprojām saglabājušās labas un siltas attiecības, viņi satiekas, sarakstās un pat sazvanās.

Kādus dalībniekus gaida?

Dalībai šovā aicināti arī puiši un meitenes, kuri gatavi mēroties spēkiem izturībā, atjautībā un, protams, vēlas tikt pie galvenās balvas.

Kā jau iepriekšējās sezonās redzēts, "Lauku sēta" nav kūrorts, sadzīves apstākļi bieži vien dalībniekiem liek izkāpt no ierastās komforta zonas.

"Dalībniekiem jābūt gataviem uz visu: veļu mazgāt ar rokām, traukus mazgāt vašbļodā, dušu konstruēt pašiem un meklēt labākos risinājumus, kā āra dušā dabūt siltu ūdeni. Iespējams, ka nakšņot nāksies pat mežā zaru būdā. "Lauku sētā" jābūt gataviem uz visvisādiem pavērsieniem, pat tādiem, kas ne sapņos nav rādījušies. Gaidām dalībniekus, kas nav ar pliku roku ņemami un pats galvenais - ar uzvaras sparu," dalībai šovā aicina producente Indra Miziša.

Pieteikuma anketas (meklē TV3 mājaslapā) tiek gaidītas līdz 7. jūnijam, kad košākie un atraktīvākie dalībnieki tiks aicināti uz atlasi dzīvē, kuras laikā būs pamatīgi jāpacīnās, lai nonāktu šovā.

Atlases norisināsies no 8. līdz 21.jūnijam Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!