Foto: DELFI
Pēc viena gada pauzes kanāls "STV Pirmā!" tomēr nolēmis atsākt projektu "Caur ērkšķiem uz.." jeb tā dēvēto "Ērkšķu šovu". Šobrīd tiek gaidīti pieteikumi no potenciālajām dalībniecēm, portālam "Delfi" teic raidījuma komanda.

Sociālais TV projekts četru sezonu laikā iemantojis ne tikai plašu fanu loku un rezonansi sabiedrībā, bet arī sniedzis praktisku atbalstu vairāk kā 40 grūtībās nonākušām sievietēm visā Latvijā. Izziņojot piekto sezonu, "Caur ērkšķiem uz..." veidotāji izsludinājuši jaunu dalībnieču pieteikšanos, aicinot sievietes spert drošus soļus pārmaiņu virzienā un pievienoties "Ērkšķu" ģimenei, tā gūstot pamatu jaunai dzīvei.

Arī šogad projekta dalībniecēm tiks sniegta palīdzīga roka jaunas dzīves sākumam – ar viņām strādās profesionāļi, kuri palīdzēs atjaunot ticību saviem spēkiem, atbalstīs cīņā ar vardarbību un atkarībām. Un kā pierāda "Ērkšķu" dalībnieču dzīvesstāsti, apņēmība, neatlaidība, darbs ar sevi, kuru papildina projekta dāvātie personības izaugsmes kursi, profesionāļu meistarklases, kā arī dāvanas pašapziņas celšanai un vizuālām pārvērtībām – ir neatsverams atbalsts mērķu sasniegšanai.

Tāpēc ikviena sieviete, kura sapņo par jaunu dzīvi, taču iepriekš nav pieticis apņēmības ko mainīt pašas spēkiem, aicināta pieteikties projektam, rakstot e-pasta vēstuli uz stvpirma@tet.lv Pieteikumā jānorāda informācija par sevi, kā arī brīvā formā jāpaskaidro motivācija piedalīties projektā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!