Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 20. decembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota tautā iemīļotā seriāla UgunsGrēks astotās sezonas noslēguma sērija, kurā notikumi risinājās pavisam negaidīti un Leons piedzīvoja kārtējo dramatisko likteņa triecienu.

Notikumi sezonas noslēguma sērijā sākās skarbi - mēnessērdzīgais Cēzars ieklīda saldā miegā guļošā Leona istabā un savāca koferi ar 100 tūkstošiem, kas ar Vadima gādību bija sarūpēti sašautā vīrieša operācijai, un lidmašīnas biļetes.

Protams, pēc pamošanās Leons krita mērenā histērijā un vairākkārt normas robežās nolamājās, jo naudas pazušana viņu attālina no sapņa par operāciju, kas ļautu atsākt staigāt, un pēdējā brīdī mainīja nelaimju vajātā daktera ieceri doties uz Šveici, kur bija plānots veikt operāciju.

Sērijas turpinājumā visi viesnīcas iemītnieki satraukti skraidīja viens pie otra, cenšoties noskaidrot, kurš varētu būt vainīgs lielās naudas zādzībā, bet Cēzars ātri vien aptvēra, ka viņš mēnessērdzības lēkmē apzadzis savas mīļotās sievietes bijušo mīlnieku, bet to, kur nogrūdis koferi, viņš atcerēties nespēja.

Kamēr tika meklēta nauda, Ramona paguva Elizabetei paziņot, ka plāno precēties ar Leonu, kas viņa bijušo mīlu ļoti apbēdināja, bet Zenta bija gatava Leonam atklāt, ka Ramona viņu krāpj. Tā kā dakteri apbēdināt runīgā Zentiņa tomēr pārdomāja, viņa šo skarbo patiesību atklāja Elizabetei.

Sērijas izskaņā Leons jau bija gandrīz samierinājies ar savu kārtējo nelaimi un nemierīgi ratiņkrēslā virpuļoja pa istabu, bet Ramona pēc strīda ar Zentu, vācot izsvaidītos konfekšu papīriņus, atrada liktenīgo koferi, kas rātni stāvēja blakus klubkrēslam. 

Diemžēl lielākā intriga, kas satrauca vai visu UgunsGrēka skatītāju sirdis - vai Leons atsāks staigāt -, astotās sezonas noslēguma sērijā netika atrisināta, bet TV3 pārstāvji sola, ka tālākajiem notikumiem viesnīcā un tam, ko Ramona iesāks ar koferi, varēs sekot līdzi jau nākamā gada februārī.

Galerijā: ieskats seriāla UgunsGrēks astotās sērijas raibajos notikumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!