Foto: Publicitātes foto

Pēc šova TV zvaigzne pamešanas no publiskās dzīves pilnībā pazudusi Kristīne Trušinska (attēlā), kura šovā atklāja gan to, ka gaida bērniņu, gan to, ka ir nedziedināmi slima ar vēzi. Viens no šova veidotājiem Māris Ozoliņš atklāj – Kristīne nav sasniedzama arī šova veidotājiem.

"Kristīne tiešām ir pazudusi, viņa ir pazudusi arī mums. Viņa nav ar mums sazinājusies vai informējusi par savām gaitām pēc šova. Pieļauju, ka viņai šobrīd ir nepieciešams pabūt pavisam vienai, atkāpties no publiskās telpas, lai tiktu ar to visu galā. 

Kristīnei vienatne tagad var nākt tikai par labu," sarunā ar DELFI Izklaidi par Kristīnes pazušanu teic Ozoliņš.

Skatītāju iemīlētās meitenes pēkšņā pazušana radījusi bažas un aizdomas viņas fanos - lai gan sociālo tīklu profilos Kristīne šad tad parādās, vēstules viņa nelasa un ar ārpasauli nesazinās. Meiteni nav iespējams arī sazvanīt.

Kā pārliecinājās DELFI Izklaide, zvanot uz Kristīnes mobilā telefona numuru, to paceļ kāda vecāka gadagājuma sieviete, kura stādās priekšā kā meitenes attāla radiniece. 

Sieviete atklāj, ka smagi slimā grūtniece pašlaik esot "tālu prom" un nedodot par sevi ziņu arī radiniekiem. Sieviete pat nemāk teikt, vai Kristīne šobrīd atrodas Latvijā.

Lai gan daļā šova skatītāju šāda spilgtākās dalībnieces pēkšņa pazušana raisa aizdomas par to, ka meitene bijusi viltvārde, Ozoliņš to kategoriski noliedz.

"Viņas savdabīgais liktenis ir tipisks Latvijas situācijai. Tādas Kristīnes Latvijā ir simtiem. Tur nebija nekā uzpūsta," skaidro šova veidotājs. Viņš kā realitātes šovu eksperts kopš Fabrikas laikiem nebaidās no skatītāju nosodījuma par to, ka nelaimīgā meitene būtu izmantota šova veidošanai.

"Mēs, šovu veidotāji, jau esam pieraduši būt sliktie. Taču laiks nostāda visu savās vietās - šovs beigsies, un pēc tam skatītāji atcerēsies tikai labāko no tā un tos, kam izdosies ko sasniegt karjeras ziņā," skaidro Ozoliņš.

Attiecībā uz Kristīnes iespējamo atgriešanos šovā vai darbības turpināšanu televīzijā, Ozoliņš gatavs dažādiem scenārijiem. 

"Nekad nesaki nekad," teic realitātes šovu eksperts, bilstot gan, ka kādu laiku Kristīnei ļaus atpūsties, lai viņa sakārtotu domas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!