Foto: F64

Svētdienas, 16. septembra, vakarā kanālā TV3 skatītāji sekoja līdzi kaislībām šovā "X Faktors", un tā otrajā raidījumā pārsteigumu netrūka. Savukārt par vienu no apspriestākajām pārraides varonēm kļuva jūrmalniece Karmena Puķjāne.

21 gadu vecā tumšmate žūrijas simpātijas centās iekarot ar "Cranberries" pasaulslaveno dziesmu "Zombie". Karmena žūrijai atklāja, ka sapņo darboties šovbiznesā un ļoti cer, ka izdosies tikt uz "X Faktora" nākamo kārtu. Tāpat arī viņa pastāstīja, ka jau agrāk daudz uzstājusies un koncertējusi.

Meitene palepojās, ka savulaik uzstājusies uz skatuves Priekuļu sporta svētkos, kur viņu klausīties saskrējuši miljoniem cilvēku. Kā atklāja Karmena, pirms viņas esot spēlējuši "Lauku muzikanti", un tiem gan zāle esot bijusi tukša.

Žūrijas pārstāvis Reinis Sējāns par to bija manāmi pārsteigts un nopriecājās, ka Karmena, iespējams, ir Latvijas vēsturē vienīgā māksliniece, kurai izdevies sapulcēt miljoniem klausītāju.

Tiesa, meitenes dziedājums nevienu nespēja pārliecināt. Karmena saņēma trīs kategoriskus "nē". Intars Busulis neslēpa, ka labprāt būtu klausījies tikai dziesmas pavadījumu, jaunās censones izpildījumu nodēvējot par izmisuma pilnu. Savukārt Aija Auškāpa piebilda, ka Karmenai dziedāšanu vajadzētu turpināt tikai hobija līmenī.

Arī sociālajos tīklos pēc Karmenas uzstāšanās notika īsts sprādziens, un ļaudis nebeidza vien uzjautrināties par viņas plaši apmeklēto koncertu Priekuļos, kā arī vokālajām dotībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!