Foto: Vida Press

Svētdien, 15. novembrī, miris savulaik populārā realitātes šova Jackass varonis Vinsents 'Dons Vito' Margera (attēlā pa kreisi) - viņš 59 gadu vecumā zaudēja cīņu ar aknu un nieru mazspēju.

Ārvalstu mediji, atsaucoties uz aizgājēja mātes Eiprilas sniegto informāciju, vēsta, ka vīrieša dzīvība izdzisusi pulksten 6.45 svētdienas rītā.

Pirms mēneša aknu mazspējas dēļ viņš ieslīdzis komā, pirms četrām dienām atguvies, bet organisms vairs nav spējis pretoties sabrukumam.

Māte arī agrākās intervijās nav slēpusi, ka dēla veselību sagandējis bohēmiskais dzīvesveids un ilgstošā alkohola lietošana.

Fani Margeru atceras gan no MTV šova, kurā viņš piedalījās kopā ar krustdēlu Bamu, gan no šova Viva La Bam, Jackass filmām un citiem projektiem.

2006. gadā vīrietis iekūlās seksa skandālā - viņš stājās tiesas priekšā par uzmākšanos divām nepilngadīgām meitenēm, kuras viņš bija apgrābstījis kādā autogrāfu sniegšanas pasākumā. Tas arī pielika punktu viņa karjerai, jo tiesnesis lēma, ka Margera 10 gadus nedrīkst tēlot Donu Vito.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!