Foto: Publicitātes foto

Par pašmāju kulta seriāla UgunsGrēks galveno intrigu pēdējo nedēļu laikā kļuvis jautājums par radniecību Āboliņu ģimenē. Ceturtdienas, 8. oktobra, sērija noslēdzās ar DNS testa rezultātu saņemšanu.

Intriga Āboliņu radniecības sakarā sākās jau pagājušās sezonas noslēgumā, kad Mārtiņa Brūvera atveidotajam Gatim tika liegti gultas prieki ar Marijas Linartes atveidoto Kristu (attēlā).

Jaunajā sezonā jau vairākas nedēļas notiek jukas ap šo faktu - kamēr Krista izmisīgi cenšas iegūt Gata DNS paraugu, lai noskaidrotu, vai viņa tiešām ir Āboliņu ģimenes radiniece, Gata ome Lidija Olgas Dreģes personā un pats Gatis spītīgi apgalvo, ka nekādas radniecības tur nav.

Kristai palīdzēt meties Artūra Dīča atveidotais Edijs, kuram uzmākušās aizdomas, ka Gatis nemaz nav viņa miesīgais brālis.

8. oktobra sērijas noslēgumā beidzot tika saņemti sen gaidītie DNS testa rezultāti, kas atklāja, kāda radniecība ir starp Gati, Kristu un Ediju.

Gatis un Edijs saplūcās par to, kurš drīkst un kurš nedrīkst lasīt vēstuli, bet beigās tomēr abi kopīgi noskaidroja rezultātus. Par to, ka tie ir šokējoši, liecināja gan Edija šausmās izbolītās acis, gan Gata izsauciens: "Ko? Kā tas var būt?"

Skatītāji, kuri līdz pat pirmdienas pēcpusdienai tiks turēti neziņā, tikmēr sociālajos tīklos metušies izteikt minējumus par DNS testa rezultātiem, un arī DELFI Izklaide piedāvā jums prognozēt, kāda asinsradniecība tad saista Kristu, Gati un Ediju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!