Foto: Publicitātes foto

Skumjš pavērsiens pirmssvētku laikā jāpiedzīvo populārākā pašmāju seriāla "UgunsGrēks" faniem – mirusi viena no iemīļotākajām kaislību pilnā stāsta varonēm Lidija (attēlā).

Tas, ka Lidijas dzīvībai draud briesmas, tapa zināms jau trešdienas, 16. novembra, sērijā, kad viņas istabā ielavījās Sandija un, murminot, ka jārauj ar sakni ārā, sāka kundzi smacēt ar spilvenu.

Šoreiz neviens no daudzajiem viesnīciņas iemītniekiem, kuri bieži vien parādās visnegaidītākajos brīžos, lai iztraucētu kādu notikumu, palīgā nesteidza, un ceturtdienas sērijā visi jau bija posušies bēru drānās.

"Atceries visu skaisto, atceries, cik skaisti viņa dzīvoja. Skaisti viņa arī nomira – savā gultā un bez mocībām," sērijas sākumā, mierinot Gati, atklāja Ievas Pļavnieces atveidotā Eva, paskaidrojot, ka Lidija mūžībā devusies pēc insulta.

No ārzemēm arī atgriezies Artūra Dīča atveidotais varonis Edijs, kurš pievienojas neticamajām skumjām, kas pārņēmušas viesnīcu, bet vienīgā, kura ar situāciju šķiet apmierināta, ir pati Sandija. Kad tiek nolasīts Lidijas testaments, top zināms, ka "Mare SPA" viņa atstājusi Sandijai, kura ar īpašumu var darīt, ko vien sirds kāro.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!