Foto: DELFI

Līdz šim šova Jaunā talantu fabrika žūrijas dalībnieks un vokālais pedagogs Edgars Kramiņš (attēlā) savas šerpās dabas dēļ izpelnījies bargā pasniedzēja tēlu, taču ne velti mēdz sacīt, ka velns nav tik melns, kā viņu mālē. To pierādīja arī Kramiņš, tiešraides laikā izpildot jestru danci.

Šonedēļ Talantu fabrikas telpās viesojās visi no šova izbalsotie dalībnieki, lai piedalītos mēģinājumos - nākamajā nedēļā jaunieši kāps uz skatuves, lai cīnītos par iespēju atgriezties "fabrikantu" rindās.

Mēģinājumi, neapšaubāmi, ir Kramiņa ikdiena, un viņš vienmēr uzsvēris, ka ļoti profesionāli un ar milzīgu atbildības sajūtu uztver sev uzticēto pienākumu - pilnveidot jauniešu vokālās dotības -, taču tas nenozīmē, ka allaž nopietnajā pedagogā nemājo arī cita, daudz jautrāka, personības šķautne, kuru beidzot viņš arī nodemonstrēja.

No Talantu fabrikas izbalsotās dalībnieces Ritas Ritenieces nākamās nedēļas priekšnesuma mēģinājumā Kramiņš viņas izpildītās dziesmas laikā sajuta tik milzīgu enerģijas pieplūdumu, ka nespēja nosēdēt, rokas klēpī salicis.

Kramiņš, ritmiskās mūzikas apburts, uzsāka jestru danci, kura laikā izpildīja vairākas vērā ņemamas kustības - viņš ne tikai zibenīgi demonstrēja tvistam raksturīgos deju soļus, bet arī slaidi un galanti veica vairākus spērienus, paceļot kāju visai ievērojamā augstumā.

Pamatīgs enerģijas lādiņš gaisā virmoja visu atlikušo vakaru, jo vēlāk arī paši šova dalībnieki kopā ar iepriekšējās nedēļās izbalsotajiem kolēģiem sarīkoja nebēdnīgu ballīti, kurā neiztrūka dejas un jautrošanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!