Foto: Kadrs no video

Pirmdienas, 7. aprīļa, pievakarē TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta izklaidējošā kulinārijas šova Gandrīz ideālas vakariņas jaunā sezona, un daži no šīs nedēļas dalībnieki jau likuši par sevi runāt.

Šonedēļ savas ēst gatavošanas prasmes demonstrē četras radošas personības - modes māksliniece Indra Salceviča, mūziķis Ralfs Eilands, dziedātājs Lauris Reiniks un vokāliste Iveta Baumane, un kompānijas jestrās izdarības un asprātības jau spējušas sajūsmināt šova skatītājus.

Otrajā raidījumā viesus uzņēma un izklaidēja Ralfs Eilands, kurš vakariņas sarīkoja visu Rīgas hipsteru iecienītajā izklaides iestādē Omas briljanta istaba, un gatavošanas procesā viņam palīdzīgu roku sniedza dziedātāja draugs un apvienības PeR dalībnieks Edmunds Rasmanis.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka viesi neņēma ļaunā, ka Ralfam visa vakara garumā asistēja un palīdzēja Edmunds, un šoreiz ēšanai bija otršķirīga nozīme - vislielāko šova skatītāju sajūsmu raisīja četrotnes ālēšanās un asprātību bārstīšana.

Eilands ēdienus bija nosaucis pārējo dalībnieku vārdos, un par vakara apspriestāko gastronomijas brīnumu kļuva deserts, kuru Ralfs bija nodēvējis par Lauri Reiniku, un lieki teikt, ka mūziķa vārdā nosauktais un nedaudz piedegušais banāns šokolādē ar saldējuma bumbām un ogām pamatīgi uzjautrināja visu kompāniju.

Kompānija šim desertam veltīja ne vienu vien asprātīgu un divdomīgu komentāru, un dažiem no viesiem uzjautrināšanās dēļ pat acīs sariesās asaras, un šim ļembastam ar milzīgu aizrautību sekoja līdzi arī šova skatītāji, kas virtuālajā vidē vēlāk sajūsminājās par Eilanda un Reinika jokiem.








Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!