Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 12. augusta, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodots telekompānijas jaunākais projekts – psiholoģes Kaijas Gulbes (attēlā) vadītais šovs Runāsim atklāti, kurš skatītāju vidū radījis visnotaļ plašu rezonansi.

Pirmajā raidījumā skatītāji tika iepazīstināti ar kādu attiecību bēdu stāstu - 28 gadus vecais Jānis sūkstījās par draudzenes tieksmi viņu kontrolēt.

Kopā ar psiholoģi pāris visai Latvijai atklāja vissīkākās savu attiecību nianses, bet raidījuma izskaņā abiem tika dots zelta vērts padoms mēģināt sadalīt robežas savstarpējā saskarsmē.

Raidījuma laikā un pēc tā sociālajā tīklā Twitter sākas aktīva Runāsim atklāti apspriešana - daudzi atzina, ka šis projekts uzskatāms par "totālu izgāšanos", "kārtējo sviestu", "murgaino raidījumu, kuru kauns un neērti skatīties", un veltīja tam neskaitāmus citus ne visai glaimojošus raksturojumus.

"Es jau domāju, ka tizlāka raidījuma par Precamies nebūs, bet izskatās: Runāsim atklāti pārspēs visus murgainos raidījums kopā," vīterojusi Kristīne Martuzāne.

"Eu, kas tas par ārprātu pa LNT? Tiešām tiek domāts, ka mūsu latviešu tauta ir tik stulba?" satraukumu paudis Māris Arājs, bet daži raidījuma skatīšanās laikā emocionālā uzplūdā aicinājuši viņus labāk nošaut, lai tikai nebūtu jāskatās šovs.

Viedokli par jauno šovu paudis arī dziedātājs Lauris Reiniks. "Skatos jauno sarunu šovu LNT... Nevaru saprast, tie ir aktieri vai mūsu nācija ir kļuvusi tik atvērta. Gluži kā amīšu šovos," par jauno projektu priecājies dziedātājs.

Ne tikai pieredzējušajam šovbiznesa darbonim, bet arī daudziem citiem skatītājiem radušās aizdomas, ka jaunais šovs un tā sarunas ir iestudētas - studijā ieradušies cilvēki, kuriem iedots teksts un viņi, paklausot režisora norādēm, to izspēlējuši.

Šīs aizdomas pastiprināja cilvēki, kuri raidījumu varoņos bija atpazinuši savus draugus vai kaimiņus un atklāja, ka patiesībā šiem cilvēkiem ir citi vārdi, bet daudzi atzinuši, ka tas nav svarīgi, jo galvenais, ka šis šovs nākotnē nodrošinās kārtīgu izsmiešanos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!