Foto: Kadrs no video

Šovs TV zvaigzne, kas sākotnēji bija iecerēts kā jauno talantu konkurss, nu kļuvis par Kristīnes publisko grūtniecības šovu. Nupat šovā ieradies arī bērna tēvs Oskars (attēlā), un abu attiecību skaidrošanas laikā atklājušās šausmu lietas.

Oskars pie Kristīnes ieradās uzreiz no slimnīcas, kur esot atradies muguras problēmu dēļ, un šo faktu uzreiz metās izmantot, lai iežēlinātu tautu. "Es guļu gultā ar salauztu mugurkaulu, bet tu pieprasi, lai es vēl braucu pie tevis un ručīju ārā. Tas ir neiespējami," skaidroja Oskars.

Puisis salīdzināja abu situācijas, jautājot, kas gan ir grūtāk - gulēt slimnīcā vai mierīgi gaidīt bērnu šovā?

Abi metās publiski mazgāt netīro veļu - Kristīne apgalvoja, ka puisis vadot naktis, labi atpūšoties interneta kafejnīcās, kur iepazīstoties ar dažādām "emmām", kamēr Oskars turpināja tēlot nelaimes čupiņu un pārmeta meitenei, ka tā bojā viņa publisko tēlu.

Pāris privātajā sarunā tā arī nevienojās par to, vai turpinās attiecības, bet īstie uguņi sāka šķīst, kad sarunā iesaistījās pārējie jaunieši, kuri vēlējās noskaidrot, kā tālāk risināsies abu stāsts. Atklājās baisi fakti - Kristīne paziņoja, ka Oskars esot vardarbīgs un viņai draudējis iedurt rīklē nazi, uz ko Oskars atbildēja, ka tā bijusi pašaizsardzība.

Kristīne atklāja arī to, ka Oskars lielu daļu naudas tērē azartspēlēs, uz ko Oskars atbildēja, ka Kristīne aizraujas ar narkotikām. Abi šos faktus godīgi atzina.

Jaunas problēmas sākās brīdī, kad sāka cilātas finansiālās lietas. "Sanāk, ka tu visu atdosi bērnam, bet man būs jādzīvo kā bomzenei?" jautāja Kristīne, šokējot ne tikai Oskaru, bet arī pārējos.

Oskars atklāja, ka gadu un divus mēnešus ilgās mīlas laikā Kristīne vien nedaudz pastrādājusi veikalā Maxima, bet pārējo laiku dzīvojusi uz viņa kakla, naudu notriecot auskaros. Kristīne zūdījās, ka vēlas dzīvot pārticībā, nevis visu atdot mazulim.

Atklājās arī pārīša intīmās dzīves nianses - bijis laiks, kad abi trīs mēnešus dzīvojuši bez seksa, jo Kristīnes liekā svara un celulīta dēļ Oskars vairs nebijis spējīgs just uzbudinājumu.

Gandrīz divas stundas ilgās sarunas laikā tika kliegts un raudāts, un, šķiet, vienīgais, kurš saglabāja vēsu prātu, bija Toretto. Puisis vērsās pie skatītājiem ar publisku lūgumu - viņš aicināja tos, kuri specializējas psiholoģijā, piedāvāt savu palīdzību topošajai mammai, jo Kristīne nudien esot nepieciešama palīdzība.

Sarunas beigās Kristīne bija emocionāli pilnīgi sagrauta un mirka asarās. Meitene nemitīgi atcerējās savus bijušos draugus un izteica vēlmi, kaut bērns būtu gadījies no Gata vai Andra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!