Foto: Vida Press

Holivudas aktrise Natālija Portmena, kopā ar vīru Bendžaminu Milpjē apmeklējot baletu Volta Disneja koncertzālē Losandželosā, pārsteigusi daudzus izrādes apmeklētājus - cilvēki garmatainajā blondīnē pazīstamo aktrisi nemaz nav atpazinuši.

Kā vēsta resurss The Hollywood Reporter, Portmena matu krāsu izmainījusi nesen, un pat māte meitu uzreiz nav atpazinusi, atzīstot, ka viņa kļuvusi par "citu cilvēku".  Šādu krasu soli aktrise veikusi, gatavojoties jaunai lomai filmā, kuras nosaukums pagaidām netiek atklāts.

Ballītes laikā Natālija ar prieku pozējusi fotogrāfiem: gan kopā ar vīru, gan jauno Holivudas seksa simbolu Robertu Patinsonu, gan arī ar burlesku karalieni Ditu fon Tīzu.

Jau 2008. gadā Natālija Portmena sāka eksperimentēt ar matu toņiem, dabisko tumši brūno krāsu nomainot uz kviešu brūnganu toni, tomēr šoreiz pārmaiņas ir radikālākas - Natālijas mati nokrāsoti zeltaini.

Aktrise jau pieradusi pie straujām izmaiņām savā izskatā - 2005. gadā, gatavojoties Zvaigžņu karu trešās epizodes filmēšanai, viņa vispār kļuva par skūtgalvi.

Natālija Portmena (īstajā uzvārdā - Heršlāga) dzimusi 1981. gada 9. jūnijā Jeruzalemē. Kad Natālijai bija trīs gadi, ģimene pārcēlās uz ASV: sākumā uz Vašingtonu, pēc tam - Kontektikutu un beidzot apmetās Ņujorkā. 

Kad Natālijai bija 11 gadi, viņai piedāvāja darbu modeļu aģentūrā, bet viņa deva priekšroku aktrises karjerai. Viņa ar lieliem panākumiem debitēja Lika Besona filmā Leons (1994), kur viņas partneris bija franču aktieris Žans Reno. Leons padarīja meiteni slavenu un nodrošināja strauju karjeras kāpumu. 

2011. gadā Natālija kļuva par māti, bet 2012. gada augustā apprecējās ar dēla Alefa tēvu - horeogrāfu Bendžaminu Milpjē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!