Foto: Publicitātes foto
Ar jaunu sezonu pie kanāla 360TV skatītājiem atgriežas restorānu kari 8 naži un gardēdis. Pirmā sērija būs skatāma jau sestdienas, 2. marta, vakarā, un raidījuma veidotāji sola – pārsteigumu netrūks.

Nīgrs sirmgalvis, lecīgs jaunais uzņēmējs, skarbs rokeris, noslēpumaina musulmaņu sieviete un pat transseksuālis – tik spožos un dažādos tēlos šova jaunajā sezonā uzmirdzēs atraktīvais humorists Nauris Brikmanis. Viņš, pārģērbies līdz nepazīšanai, iejutīsies slepenā gardēža lomā, lai neviena nemanīts vērtētu labākos pašmāju restorānus.

Savukārt sava uzņēmuma godu aizstāvēs un cīņā par labākā restorāna titulu iesaistīsies astoņi restorānu īpašnieki jeb "naži'. Viņi darīs visu, lai ar izcilu maltīti un perfektu klientu servisu pārsteigtu ne tikai savus kolēģus, bet arī slepeno viesi. Lai jauktu pēdas un restorānu īpašnieki neuzzinātu, kurš viņu uzņēmumā ieradies tik svarīgajā vizītē, šajā šova sezonā "nažus" sagaida pavisam viltīgs pārsteigums.

Līdzi Naurim uz restorānu ikreiz dosies arī kāda pašmāju slavenība – Lelde Dreimane, Varis Vētra, Samanta Tīna, Olga Rajecka, Rojs Rodžers, Liene Šomase un Lauris Subatnieks.

Šova otrās sezonas pirmajā sērijā Nauris pārģērbsies par somu tūristu un dosies uz "Balzāmbāru".

Sava restorāna durvis kolēģu un sabiedrībā zināmu personību vērtējumam šajā "8 naži un gardēdis" sezonā atvērs šķietami ļoti dažādas un atšķirīgas vietas. Tomēr tās visas vieno ne tikai apmeklētāju mīlestība un cieņa, bet arī fakts, ka tie saviem klientiem galdā ceļ latvisku virtuvi, kas meistarīgi papildināta ar īpaši unikālu "odziņu."

Pavārmākslā un viesmīlībā sacentīsies Andris Reizenbergs ar "Balzāmbāru", Māris Jansons ar "Kest", Valters Zirdziņš ar "Valtera restorānu", Edgars Barbaks ar "Auroru", Normunds Skauģis ar "Lāčiem", Arvis Zemanis ar "Herbāriju", Paula Uzkliņge ar "Dainām" Ikšķilē. Īpašu asumu šovam piešķirs fakts, ka cīņā iesaistīsies arī Šeila ar svaigēdāju un vegānu kafejnīcu "Nirwana Raw" Tas nozīmē, ka "nažiem" būs ne vien jāgatavo slepenā gardēža jeb Naura Brikmaņa izvēlētos ēdienus, bet jāsarūpē īpaša maltīte svaigēdājai Šeilai.

Katrā no šova "8 naži un gardēdis" sērijām astoņi Latvijā iecienītu un populāru restorānu īpašnieki dosies viens pie otra ciemos, lai baudītu un arī vērtētu trīs ēdienus no ēdienkartes. Tos iepriekš, nevienam nezinot, būs jau izvēlējies un nogaršojis "slepenais viesis" – Nauris Brikmanis, kurš ik reizi pārtapis citā tēlā un neviena nemanīts viesojies restorānā. Brīdī, kad ar restorāna maltīti cienāsies "naži" jeb restorāna īpašnieki – viņš ar video kameras palīdzību vēros un salīdzinās sev pasniegtos ēdienus ar lepnajiem viesiem sarūpētajiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!