Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 8. novembra, vakarā LNT skatītāji atkal sekoja līdzi notikumiem šovā "Lauku sēta", un šīs nedēļas lielākais pārsteigums bija paziņojums, ka projektu pametīs divi dalībnieki.

Meitenēm visu veikli izdevās izplānot tā, ka mājās devās visa atlikusī puišu komanda – Rasmuss un Dzintars.

Nedēļas pirmais lielais darbs bija malkas krāmēšana, un, lai gan meiteņu darbu vadītāja bija Zane, komandēšanu uzņēmās Eva, jo viņa bija vienīgā, kurai bija nojausma, kā pareizi jākrāmē grēdas. Tikmēr puišu komanda Dzintara un Rasmusa veidolā vispār nespēja sastrādāties.

Saspringums bija liels, un starp dalībniekiem nemitīgi izcēlās kašķi, tika paceltas balsis un veltīti apvainojumi.

Otrs lielais darbs bija elektriskā gana likšana un teļa ķeršana, kas izvērtās pamatīgā jampadracī, kurā pārējo dalībnieku nežēlastībā atkal krita Dzintars – viņš darba paveikšanā gribēja izmantot savas spējas sarunāties ar zvēriem, daudzus tas pamatīgi nokaitināja.

Kad visi darbi bija apdarīti, bija kārta balsošanai. Par nedēļas sliņķi tika iecelts Dzintars, bet čaklīša godā cēla valdonīgo Evu.

Iekšējā balsojumā dalībnieki uz soliņa nosēdināja "mazo" Sanitu, kas bija meiteņu komandas stratēģiski pārdomāts lēmums. Viņai piebiedrojās arī Rasmuss.

Pupiņu šķirošanas spēlē pārāka izrādījās Sanita, un notika šova vēsturē nebijis gadījums – cīņu "Lauku sētā" turpinās tikai meiteņu komanda.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!