Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 2. novembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodota šova "Lauku sēta" jaunākā sērija, kurā gan dalībniekus, gan skatītājus gaidīja kāds nepatīkams pārsteigums.

Šajā nedēļā dalībnieku komandām bija divi uzdevumi – viņiem bija jāatjauno vecs traktors, to no antīka lūžņa padarot par baudāmu apskates objektu, kā arī ar bērza ripuļiem "jānobruģē" ceļš uz mājām.

Tiesa, darba prieku un centību ietekmēja kāds negaidīts paziņojums – šonedēļ mājās būs jādodas diviem dalībniekiem. Dalībniekiem tika izskaidrots, ka ierastajā cīņā zaudējušais dalībnieks varēs izvēlēties vienu no pretinieku komandas un ņemt viņu līdzi.

Te nu čaklo strādnieciņu rokas nolaidās, un daudz vairāk par darāmajiem darbiem viņu prātus nodarbināja dažādu koalīciju veidošana un stratēģijas apdomāšana, tomēr kaut kā viņiem ar veicamajiem darbiem izdevās tikt galā, un tāpat puiši un meitenes pamanījās pagatavot gardus našķus saimnieku pāra dēliņa dzimšanas dienas svinībām.

Visgrūtāk šajā nedēļā gāja Normundam, kurš bija kļuvis par nedēļas pavāres Elīnas palīgu. Puisis ar saviem pienākumiem netika galā – te šķīvji bija pārāk netīri, te nomizoti par maz kartupeļu, te siltumnīcas augi palikuši nelaistīti. Centīgais jauneklis gan ķēra un grāba, ko vien varēja, bet steiga viņu arī iegāza un darbu kvalitāte no tā neieguva.

Foto: Publicitātes foto
Beigu beigās notika tas, ko visi jau bija prognozējuši – Normunds uz izbalsošanas līnijas tika sēdināts kā nedēļas sliņķis. Viņam pievienojās iekšējā balsojuma upure Elīna, kura gan sākumā bija gatava padoties un doties mājup, līdzi ņemot kādu stipru puisi no pretinieku komandas, bet viss beidzās citādi.

Beigu beigās Elīna un Normunds tikās pupiņu lasīšanas sacensībās, kurās uzvarēja Elīna, un abas komandas satrauktām sirdīm gaidīja Normunda lēmumu, kuru no pretiniecēm tad viņš vedīs prom no šova.

Pieviļot puišu komandu, kuri bija mudinājuši jaunekli izslēgt stiprāko no pretiniecēm Elīnu, viņš izvēlējās Inesi, kura vairākkārt aizkulisēs bija minējusi, ka ir nogurusi, zaudējusi darbasparu un vēlas doties mājās.

Puišus sāds lēmums sarūgtināja, un īpaši bēdīgs bija Kristaps – pirmkārt, Normunds bija lauzis vienošanos, bet daudz vairāk puisi uztrauca tas, ka viņa un Ineses attiecības ļāva viņam justies drošam par savām pozīcijām šovā, bet tagad, zaudējot, viņaprāt, uzticīgo atbalstītāju, apdraudēta ir arī Kristapa nokļūšana līdz lielajai fināla cīņai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!