Foto: Publicitātes foto

Par vienu no LNT šova "Lauku sēta" piektās sezonas apspriestākajiem personāžiem, ap kuru dedzīgi tiek vērptas intrigas, kļuvusi dažādos pašmāju TV projektos jau agrāk iepazītā skandāliste Aija Dembovska, kura jau pirmajā dienā krita savu kolēģu nežēlastībā. Viņas dzīve saimniecībā ir kļuvusi nepanesama, un arī ceturtajā sērijā meitenei nāksies liet gaužas asaras.

Aija savu reputāciju kolēģu acīs sagandēja, kad pirmajā naktī "Lauku sētā" ļāvās intīmai tuvībai ar nupat iepazīto Rasmusu. Kolēģi pēcāk meiteni apsaukāja rupjos vārdos, kritizēja viņas pagatavoto ēdienu, rauca degunus par viņas personīgo higiēnu un atrada arvien jaunus iemeslus Aiju nopelt.

Meitene neskaitāmas reizes apraudājās, tomēr asaras kolēģu sirdis neatmaidzināja, un visbeidzot Aija no sienaugšas savāca savas mantiņas un pārvācās dzīvot uz automašīnu.

Ceturtdienas, 4. oktobra, vakarā skatītāju novērtējumam tiks sniegta šova ceturtā sērija, kurā turpināsies ķildošanās. Īpaši skaļš skandāls izcelsies starp Aiju un Zani, kura sauks mašīnā guļošo meiteni strādāt, bet viņa turpinās vāļāties zem deķa.
Foto: Publicitātes foto

Zanes nervi neizturēs, un viņa mēģinās Aiju ar varu izraut no siltā midzenīša. Abas dāmas viena otru apsaukās, skaļi ķērks un neganti plēsīsies.

Aija mēģinās paskaidrot, ka viņa nevarot pastrādāt, jo slikti jūtas. Savukārt Zane paliks pie sava – katram kaut kas sāpot, bet tas nenozīmē, ka viens gulšņās, kamēr pārējie rausies melnās miesās.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!