Foto: Publicitātes foto
Pētnieciskās žurnālistikas raidījums "Nekā personīga" ēterā ir jau 15 gadus, un jauno sezonu tas sāks ar citu raidlaiku, proti, pusstundu vēlāk.

Jau šo svētdien, 9. janvārī, "Nekā personīga" atgriežas pie TV3 skatītājiem ar jaunu sezonu un sākuma laiku – turpmāk raidījums sāksies pusstundu vēlāk – plkst. 19.30.

Jaunajā sezonā "Nekā personīga" sāks gatavoties rudenī gaidāmajām Saeimas vēlēšanām – aktīvi sekojot līdzi politiskajiem procesiem partijās. Vislielāko uzmanību žurnālisti pievērsīs politiķiem, kuri cer pārvaldīt mūsu valsti nākamajos četros gados, lai atklātu, vai viņi spēj noteikt skaidrus mērķus un formulēt idejas, kā attīstīt un veidot Latviju nākotnē.

"Nekā personīga" uzdod tiešus jautājumus un pieprasa skaidras atbildes, izdibinot taisnību gan asās intervijās, gan analizējot maksimāli pieejamo informācijas apjomu. Kopā mēs veidojam sabiedrību, kurai nekas nepaliks neatklāts!

"Interviju Latvijas televīzijas kanālos ir daudz, bet ne visas sasniedz mērķi. Jaunajā sezonā liksim lietā daudzu gadu garumā uzkrātās zināšanas, lai skatītāji saņemtu atbildes uz būtiskākajiem jautājumiem," uzskata raidījuma ilggadējā vadītāja un žurnāliste Ilze Jaunalksne-Rēdere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!