Foto: Kadrs no video

Pirms četriem gadiem popularitāti britu šovā Britain's Got Talent guva latviešu puisis Gatis Kandis. Toreiz Saimons Kauels viņu nodevēja par "vissmieklīgāko nesmieklīgo jokdari", un tagad Gatis ir nolēmis izmēģināt laimi vēlreiz.

Sestdien Gata Kanda atgriešanos varēja baudīt šova Britain's Got More Talent skatītāji. Tas ir Britain's Got Talent blakusprojekts, kurā iespējams noskatīties lielajā šovā neiekļuvušo dalībnieku priekšnesumus, kā arī aizkulišu intervijas un citas ekstras.

Gata atgriešanās bija spilgta, un bargais žūrijas komisijas vadītājs Kauels pārējiem paziņoja, ka šis puisis ir vienīgais komiķis, ko viņš jebkad ir atzinis par smieklīgu.

Puisis publiku iepriecināja ar pāris īsiem jociņiem, kas visi kā viens izsauca īstu smieklu vētru un ovācijas, sajūsminot gan skatītājus, gan žūrijas locekļus un pat liekot Saimonam riet.

Dziedātāja Aleša Diksone atzina, ka "absolūti mīl" Kandi, Kauels paziņoja, ka Gata joki ir ļoti stulbi, ka tie viņam patīk, bet komiķis Deivids Viljamss gāja vēl tālāk, iepriecinot puisi, ka viņš ir arī seksīgs.

Balsojumā Gatis saņēma visu četru žūrijas locekļu piekrišanu viņa tālākajai dalībai šova atlasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!