Foto: DELFI

Trešdienas, 24. augusta, vakarā TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi romantiskajiem notikumiem iepazīšanās un deju šovā "Netīrās dejas".

Atvadas no ziediņa

Foto: DELFI

Siguldā par Kima sirdi cīnījās vairs tikai trīs meitenes, bet vienai no viņām bija jādodas mājup. Puisis atzina, ka, jo mazāk meiteņu paliek, jo lielāks ir viņa satraukums, jo jāpieņem nopietns lēmums.

Pēc rūpīgām pārdomām viņš bija izvēlējies – mājup jādodas Laumai, kura tiešām bija cerējusi uz nopietnām attiecībām.

Meitene pirms projām došanās bija atstājusi vēstuli, kurā atzina – kopā ar puisi viņa jutusies kā tikko uzziedējis zieds.
Foto: Publicitātes foto

Krāpšanās plāns un negaidītā atgriešanās

Foto: Publicitātes foto

Ainārs iesākumā domāja, ka viņam palikušas vairs tikai divas meitenes, jo par ugunīgās Evelīnas plānu maiņu viņš vēl nenojauta.

Puisis kopā ar Kati devās uz randiņu, un, protams, tika risinātas arī atklātas sarunas. Kate puisim piedāvāja mānīties – ja puisis viņu izvēlētos, viņa it kā priekšroku dotu naudai, ko beigu beigās abi kopā notērētu. Aināram gan šis plāns pie sirds negāja.

"Gribētos palikt pozitīvā tēlā. Man šķiet, ka mantkārība atstāj iespaidu – ja tu naudu iemaini pret jūtām, lai vai kā tas ir noformulēts, tas nav īsti pareizi," prātoja Ainārs, lai gan Kate centīgi mēģināja puisi pierunāt, ka naudiņu varētu ieguldīt kopīgas deju vietas radīšanā.

Foto: Publicitātes foto
Kad trijotne gatavojās vakara deju priekšnesumiem, pie horizonta parādījās Evelīna – dalībnieki beidzot uzzināja, ka žūrija ļāvusi viņai atgriezties šovā.

"Nevar atgriezties ar smaidu, ja esi savārījis putru," skeptiski pret "nesakārtotību" meitenes galvā izturējās Ainārs.

Kate neslēpa sarūgtinājumu. Šokā un dusmīga bija arī Annija. "Es uzskatu, ka tas bija negodīgi," sašutusi paziņoja meitene, kura nevarēja aptvert, ka Evelīna pat normāli mājās nespējot aiziet.

"Ir skaidrs, ka Ainārs viņu pēc tādām cūciskām izdarībām vairāk negribēs," pukojās Annija un atzina – viņa ir pārliecināta, ka Evelīna ieradusies pēc naudas.

Skūpsts par masāžu

Foto: Publicitātes foto

Arī pievilcīgajam Robertam priekšā bija nopietns pārbaudījums – viņš Ketijai bija apsolījis, ka iemainīs skūpstu pret masāžu, un meitene nolēma panākt savu.

Iesākumā abi jaunieši ļāvās profesionālu masieru rokām, bet tad puisis atgādināja, ka Ketija bija apsolījusi pati masēt. Meitene braši ķērās pie darba, uzmetās Robertam virsū un par pūlēm tika atalgota – kopīgi vannojoties, viņa tika pie kaislīga skūpsta.

"Tu gan labi skūpsties!" mulsi noķiķināja meitene un pateicās par to, ka Roberts turējis solījumu.

Vakara izskaņā Roberts ar abām šovā palikušajām meitenēm – Ketiju un Aneti – žūrijas locekļiem bija sarūpējuši īpaši kaislīgus priekšnesumus, un drīz viņam būs jāizvēlas, kura no daiļavām iekļūs finālā.
Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!