Foto: DELFI

Par iespaidīgāko ierašanos šovā "Netīrās dejas" parūpējās Kims Šipillo – viņš pie savām potenciālajām līgaviņām atjāja balta zirga mugurā. Arī meitenes pēc tam pauda vēlmi izjāt ar graciozo dzīvnieku, un "Delfi Izklaide" piedāvā ekskluzīvi ieskatīties šajās lustēs.

Kad Kims bija iepazinies un izdejojies ar piecām daiļavām un devās vientulībā pārdomāt gūtos iespaidus, meiču uzmanību izpelnījās otrs iekārojamākais objekts pēc Kima – baltais zirgs.

Dejotājs vēlīgi bija atstājis savu transporta līdzekli meitenēm, kuras metās izmēģināt, kā tad ir jāt tik skaista dzīvnieka mugurā. Viss it kā bija lieliski – simpātiskās meitenes baltā zirga mugurā izskatījās īpaši efektīgi un labprāt pozēja fotogrāfam.

Neraža atklājās, dāmām nokāpjot no zirga. Tā kā meitenes uz šovu ieradušās valdzināt puisi, līdzi koferos ņemtas ne jau garās bikses, bet gan pēc iespējas īsāki svārciņi un šorti, lai puisis labāk var apskatīt piedāvājumu.

Diemžēl mikrošortiņi izrādījās ne tas labākais apģērbs izjādei – daiļaviņas pēc lustēm ar zirdziņu pasūdzējās "Delfi Izklaidei", ka bērīša mugurā, stilbiem saskaroties ar aso spalvu, sanācis nobrāzt kailos stilbus un dupšus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!