Foto: DELFI

Trešdienas, 31. augusta, vakarā TV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi kaislību pilnajiem notikumiem šovā "Netīrās dejas", un vismaz četras sirdis šajā vakarā lūza – puiši no atlikušajām dalībniecēm izvēlējās tās īstās un vienīgās.

Zaudēšana ar cieņu

Foto: Publicitātes foto

Robertam bija jāpieņem grūts lēmums, jo abas palikušās meitenes – mērķtiecīgā Anete un mīļā karsējmeitene Ketija – bija viņam simpātiskas un ar abām saskan dejā.

Puisis gan uzsvēra, ka nav nācis šovā meklēt deju partneri un ka viņa domas un jūtas šova laikā ir mainījušās.

Pēc garas spriedelēšanas Roberts paziņoja, ka viņš izvēlas Ketiju.

Anete zaudējumu uztvēra drosmīgi, un vēlāk aizkadrā atzina – Roberts ir puika, kurš viņai vienkārši nav piemērots.

"Tu esi muļķis. Lai veicas!" Robertam paziņoja Anete, atstājot puisi baudot savas simpātijas Ketijas sabiedrību – viņi arī laiku velti netērēja un vienojās kaislīgā skūpstā.

'Bēgošās līgavas' grēksūdze nepārliecina

Foto: Publicitātes foto

Kamēr pārējiem puišiem jāizvēlas no divām meitenēm, Aināram "priekšā" bija trīs daiļavas, jo emociju uzplūdā cīņu pametusī Evelīna pēc sarunas ar Lauri Reiniku pieņēma lēmumu šovu turpināt.

Pēc atraktīvās izdancošanās ar krāšņo trijotni – Anniju, Evelīnu un Kati – Ainārs kā pirmo mājup nolēma sūtīt Anniju. Šāds lēmums, iespējams, daudziem bija pārsteigums, jo pirms tam Ainārs bija atzinis, ka nevēlas vairs redzēt Evelīnu, un daudzi skatītāji prognozēja, ka tieši viņa mājup dosies pirmā.

"Es gribu, lai Ainārs zina, ka manas jūtas ir patiesas. Man šķiet, ka viņš ir smagi maldījies ar tām meitenēm, kuras paturēja. Tur viņš nedabūs īstu mīlestību," asarām līstot, paziņoja Annija.

Pēc tam Ainārs tikās ar abām palikušajām meitenēm, lai sarunās saprastu viņu jūtas. Īpaši par to priecājās Evelīna, jo viņai tā bija iespēja divatā paskaidrot savas aizbēgšanas iemeslus.

"Man šķita, ka tu dod priekšroku citai meitenei. Tas ir tas, kas mani samulsināja un kāpēc man sāpēja, jo tu man ļoti iepatikies," "slapjām acīm" sirdi kratīja ugunīgākā šova dalībniece.

Evelīnas grēksūdze gan nenostrādāja, un Ainārs, trīcot un drebot paziņoja, savu izvēli – viņš šova finālā dejos ar Kati. Tas, protams, saraudināja Evelīnu, kura aizkadrā paziņoja, ka šādu iznākumu ir paredzējusi un nosauca Aināru par muļķi.
Foto: Publicitātes foto

Prieka asaras medmāsas acīs

Foto: Publicitātes foto

Kims pirms izvēles uz atklātu sarunu aicināja emocionālo Evelīnu, kura gan runāja maz, un pagāja krietns laiciņš, kamēr puisis no daiļaviņas izvilināja, kāpēc viņam vajadzētu izvēlēties tieši Evelīnu.

"Viss, ko es tev iepriekš teicu, viss, par ko mēs runājām, tas viss bija patiesi. Es ļoti vēlētos blakus tādu cilvēku kā tu," asarām acīs puisim sirdi kratīja meitene.

Tas gan Kimu acīmredzot nepārliecināja, un viņš finālā dejos ar ugunīgo medmāsu ar salauzto sirdi Andu. Evelīna pēc skumjās ziņas gan turējās braši un neraudāja, bet prieka asaras ritēja pār Andas vaigiem.
Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!