Foto: DELFI

Trešdienas, 29. jūnija, vakarā TV3 skatītāji varēja baudīt vasaras mīlas šova "Netīrās dejas" otro sēriju. Viena no meitenēm tajā pārsteidza skatītājus, jau pirmajā vakarā izmetoties plika un tā savaldzinot tikko iepazīto puisi, lai pavadītu kopīgu karstu nakti.

Ainārs un Evelīna šokē ar amorālu uzvedību

Foto: Publicitātes foto
Stāsts turpinājās tur, kur beidzās pirmā sērija – pie Aināra Talsu pusē. Tā kā dejotājs bija paziņojis, ka izbalsošana notiks no rīta, meitenes metās izmantot nakti, lai pierādītu puisim savu patikšanu.

Pirmā rīkojās Annija. Meitene sarunāja ar Aināru randiņu desmitos vakarā. Daiļaviņa rūpīgi sagatavojās – uzvilka sarkanu kleitu, iededza sveces, sagatavoja šampanieti un gaidīja kavalieri savā istabiņā.

Dejotāju ceļā pie Annijas pārķēra nerātnā Evelīna. Meitene ievilināja Aināru savā BMW kabrioletā.

Kamēr Annija gaidīja Aināru numuriņā un kārdinot sūtīja seksīgus selfijus, ziņojot, ka viņai "jau ir karsti", donžuāns jau izģērba Evelīnu un ļāvās skūpstiem, glāstiem un maigumam uz BMW priekšējā pārsega.

Kad nabaga pieviltā Annija izmisumā trieca šampanieša glāzes pret flīzēm, Evelīna jau vilināja Aināru uz naksnīgu peldi. Nerātnā bezdarbniece lika lietā visus savus trumpjus – dodoties dīķī, Evelīna meta pa visiem vējiem savu peldkostīmu, ļaujot Aināram pilnībā sajust savu kailo miesu.

Rīts Talsu pusē uzausa drūms – konkurentes secināja, ka Evelīna pa nakti nav atgriezusies savā istabiņā. Pārējās četras šausminājās, ka Evelīnas uzvedība pirmajā vakarā ir "piedauzīga" un "vaļīga" – meitenes bija iepriekšējā naktī ieraudzījušas pārīti draiskojoties ezermalā pilnīgi pa pliko.

"Man ir kauns viņas vietā, tas ir tiešām amorāli," secināja Marika.

Evelīna no rīta pie konkurentēm ieradās sagurusi un ļoti asi noskaņota. Meitene paziņoja, ka nejūtas piedauzīga, jo nevienu neesot "piedauzījusi". Marika nekautrējās norādīt, ka Evelīnu varētu dēvēt arī par m***u.

"Kā mēs ar viņu varam iet uz randiņiem un dejot, ja tu jau esi savu smaku atstājusi tur?" viņa jautāja. Taču Evelīna tikai pasmējās – viņa te nav nākusi draudzēties, bet spēlēt.

Kašķi pārtrauca Aināra ierašanās. Puisis paziņoja, ka sūta mājās Lauru, uz ko meitene reaģēja ar sajūsmu. Laura paziņoja, ka priecājas par izbalsošanu, jo puisis, kas tā rīkojas pirmajā vakarā, nav cīņas vērts, bet Annija, kura tā arī nesagaidīja smuko dejotāju uz sarunāto tikšanos, pieļāva, ka tomēr dos puisim otru iespēju.

Cīņa par Kimu: meitenes gatavas viena otrai acis izskrāpēt

Foto: Publicitātes foto

Tikmēr Siguldā, gaidot ierodamies Kimu, turpinājās meiteņu ballīte. Piecas daiļaviņas baudīja mirkli, dzerot šampanieti un izrādot augumus baseinā.

Šampanieša skurbumā daiļavas atkal saplūcās, jo teju visas paziņoja, ka gatavas iet uz pilnu banku un sapnī redzējušas, ka šovs ir ceļš uz īsto laimi. Neizpalika arī sievišķīga konkurenšu aprunāšana. Kā dāmas atzinās aizkadrā, viņas "gatavas viena otrai acis izskrāpēt".

Nākamajā dienā beidzot baltā zirgā ieradās pats Kims. Dejotāja ierašanās meitenēs raisīja tādas emocijas, ka citas sāka laimē nevaldāmi ķiķināt, bet viena pat izplūda asarās.

Visas novērtēja, ka Kims nudien esot īsts sapnis, liekot skatītājiem nojaust, ka cīņa arī te būs ļoti spraiga.

Roberta "laucinieces" un "izlutinātās rīdzinieces"

Foto: Publicitātes foto

Lietuvas Druskininkos pie meitenēm beidzot ieradās Roberts. Pirmā viņu satika blondā Ketija no Ventspils, pēc tikšanās secinot, ka pusis ir "ārprātīgi simpātisks". Zēns savukārt nosprieda, ka meitene esot kautrīga.

Nākamā Robertu iepazina sarkanmate Elīna. Dejotājs, ieraugot potenciālo līgaviņu, neslēpa – esot iespaids, ka meitene ir no laukiem. "Bet es nezinu, vai man patiksies tas dārzs, kurā man būtu jāstrādā," divdomīgi par šo daiļavu izteicās puisis, kurš pats izsities no Ludzas.

Trešā ieradās baletdejotāja Elvīra, kurā Roberts jau sajuta "velniņu". Pēc šīs tikšanās Robertu gaidīja atkalredzēšanās ar Aneti, kas pirmajā sērijā bija viņu pārsteigusi pēc dušas. Meitene šokēja Robertu jau otro reizi, pasniedzot viņam no paša numuriņa nočieptas zeķes.

Anete atdeva Robertam zeķes un izteica piedāvājumu "kādu vakaru pamasēt pēdiņas".

Pēdējo meiteni, par sevi krietni vecāko Mariku, Roberts novērtēja kā "izlutinātu rīdzinieci". Meitene gan aizkadrā paziņoja, ka viņai vecums nav šķērslis – viņa neizskatoties ne tuvu uz 30, un arī simpātijas viņai izrāda tieši jauni puiši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!