Foto: DELFI

Vasaras attiecību spēles "Netīrās dejas" draiskākās dalībnieces tituls vismaz pagaidām pieder Evelīnai Šaulītei, kura noskatīto puisi profesionāli pavedināja jau pirmajā vakarā (pāris attēlā). To, kas notika naktī, iespējams, palīdzēs nojaust nianses par Evelīnas gultas ieražām, ko meitene Latvijai atklāja pagājušā gada rudenī.

Vēl novembrī Evelīna sevi prezentēja kā aizņemtu meiteni, tiesa, tas viņai neliedza žurnāla "Klubs" lasītājiem atrādīties pavisam kailai un intervijā izdevumam atklāt visai pikantus noslēpumus.

Meitene žurnālam pastāstīja, ka no rītiem esot "briesmīga", tāpēc arī no seksa priekiem dienas pirmajā pusē atsakās. "Bet, ja tas ir rīts pirms iešanas gulēt, tad viss kārtībā," gan piebildusi meitene.

Tiesa, citādi viņa puisim vilties neliek – Evelīnai patīkot lutināt ar vakariņām, masāžu, un viņa labprāt pārsteidz mīļoto ar jauku vešiņu. Lai arī "Netīrajās dejās" Evelīna par sevi radījusi īstu draiskules iespaidu, žurnālam "Klubs" viņa iezīmējusi pavisam citu ainu.

"Seksam nav liela nozīme. Ļoti maza patiesībā," vēl novembrī sprieda šova dalībniece. Viņa gan paskaidroja, kas tas nenozīmē to, ka viņai šis process pavisam nepatiktu.

"Es izbaudu, bet maz. Labāk maz ar baudu nekā daudz bez baudas," atziņās dalījās simpātiskā meitene. Viņa pastāstīja arī to, ka, baudot mīlas priekus, viņai patīkot dominēt pār vīrieti.

"Ne vienmēr, bet jā. Patīk kontrolēt procesu," durvis uz savu guļamistabu lasītājiem mazliet pavērusi Evelīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!