Foto: DELFI
Viena no interesantākajām meitenēm "Netīro deju" Aināra sētā ir tukumniece Marika Kolāte (attēlā), kura spēles laukumā nekautrējas būt patiesa un pateikt kādu biezāku vārdu. Sarunā ar "Delfi Izklaide" Marika neslēpj – viņa meklē ļoti stipra rakstura puisi, kurš visdrīzāk nebūs Ainārs.

"Manam puisim būtu jābūt noteikti ar ļoti spēcīgu raksturu, saviem uzskatiem. Man vajag tādu vīrieti, kurš mani var nolikt pie vietas. Man patīk, ka puiši dejo, bet nav svarīgi, lai viņš būtu profesionālis," "Delfi Izklaidei" atklāj simpātiskā tumšmate.

Mīlas spēles dalībniece ir diezgan pārliecināta par to, ka Ainārs tomēr nebūs viņas liktenīgais.

"Nav tā, ka man Ainārs nepatiktu, bet nav tās dzirksteles. Es domāju, ka puisis to arī redz, jo es šovā esmu patiesa. Nezinu, kas tieši, bet kaut kas nav. Un es uzskatu, ka, ja nav, tad nav. Es gaidu riktīgu, kārtīgu dzirksteli," tā Marika.

Lai arī Aināra sētā notikumi līdz šim risinājušies pat ļoti karsti, meitene nāk klajā ar negaidītu apgalvojumu. Viņa spriež, ka vairākas meitenes uz "Netīrajām dejām" pieteikušās kā uz jauku piedzīvojumu, un iepazīšanās nav viņu mērķis.

"Esmu diezgan droša par to, ka tā, kura uzvarēs, izvēlēsies naudas balvu," uzskata Marika. Protams, ar meitenēm nekad neko nevarot zināt.

Lai gan visas Aināra dāmas savā starpā daudz runājas arī par pašu puisi un iespējamām simpātijām, Marika pieļauj, ka tikpat labi iespējams, ka visas slēpj savus patiesos nolūkus un konkurenšu priekšā dzied citu dziesmu.

Ekrānā meitene radījusi visai dumpiniecisku iespaidu. Marika nekautrējās asi kritizēt Evelīnas pirmās nakts sakaru ar Aināru un neslēpj, ka viņu vispār mazliet mulsina dāmu kāršanās kaklā puisim.

"Šis šova parāda, uz ko gatavas meitenes, cīnoties par puisi. Man tas šķiet nepareizi. Uzskatu, ka jābūt otrādāk – puišiem ir jācīnās par meitenēm – jāaplido, jādāvina puķes.

Meitenes pašas ir vainīgas, viņas ir pieļāvušas to, ka vīrieši Latvijā ir palaidušies. Viņas pašas ar savu ikdienas rīcību ir parādījušas zēniem, ka nav vajadzības cīnīties, jo viņi tāpat dabūs. Latvijas puiši ir pieraduši, ka viņi var iet un kāda viņus vienkārši paņems," neizpratnē par jauno lietu kārtību ir Marika.

Šova dalībniece smejas, ka sava taisnība jau esot teicienā, kas populārs starp jaunajām dāmām: lai atrastu vīru, latviešu meitenei jābrauc uz ārzemēm.

"Visi foršie Latvijas puiši jau strādā kaut kur ārzemēs," smejas Marika.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!