Foto: DELFI

Trešdienas, 27. jūlija, vakarā TV3 skatītājus atkal priecēja šovs "Netīrās dejas", kur šoreiz netrūka skarbu pavērsienu. Aināra Evelīnu kaislīgajā uzvaras gājienā no sliedēm izsita saruna ar mācītāju, bet Kima Evelīna (attēlā) mīlas reibumā paģība.

Roberts pārsteidz izbalsošanā

Foto: Publicitātes foto
Sērija sākās Druskininkos, kur izvēle bija jāizdara Robertam. Puisis lēma, ka šovā paliks Anete, kas sākumā viņu mazliet biedējusi ar savu pašpārliecinātību, bet nu pamazām starp abiem veidojoties jūtu ķīmija.

Kā otro, kas iepatikusies, Roberts nosauca Elīnu, paziņojot, ka viņu sajūsmina meitenes pozitīvisms. Kā trešo hiphopa meistars šovā atstāja bezkaunīgo kleitas griezēju Ketiju, izslēdzot no tālākas spēlēs baletdejotāju Elvīru (attēlā).

Roberts skaidroja izvēli ar to, ka baleta profesionāle neesot viņa priekšā atvērusies, savukārt Ketijas blēņu viņš attaisnojot.

Elvīra pēc izbalsošanas atzinās, ka ir šokā par puiša lēmumu. Meitene bija ļoti saskumusi un paziņoja, ka nožēlo to, ka nav bijusi aktīvāka, jo viņai tiešām šķitis, ka ar Robertu varētu kas sanākt.

Mācītājs atmasko draisko Evelīnu; Ainārs kļūst aizdomīgs

Foto: Publicitātes foto
Kurzemes pusē randiņu izbaudīja šova kaislīgākais pārītis – Ainārs un Evelīna. Šis randiņš krasi atšķīrās no iepriekšējā, jo seksuālu pieskārienu vietā abi izvēlējās šoreiz beidzot no sirds aprunāties.

Abi uzsāka sarunu par tādām nopietnām tēmām kā laulības un attiecības, bet tad līdz šim draisko pāri sagaidīja kāda pavisam nopietna tikšanās. Jauniešus uz sarunu uzaicināja mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics.

Ainārs mācītājam atklāja, ka Evelīna mēģinot viņu aši savaldzināt, tāpēc mācītāja klātbūtnē viņš vēlējās noskaidrot, cik nopietni ir draiskules nolūki. Mācītājs izskaidroja kaislīgajiem jauniešiem, ka uz fiziskām attiecībām vien viņi nopietnu savienību būvēt nevar.

Evelīna neslēpa, ka mācītāja sastapšana un saruna esot viņu sabiedējusi, bet Ainārs pēc meitenes izvairīgajām atbildēm kļuva aizdomīgs – ka tik meitene šovā nespēlējoties ar uguni un patiesībā neesot intrigante.

Draiskule protestēja, ka nopietnās sarunas ar mācītāju nākot "par ātru", taču Ainārs atgādināja, ka Evelīnas "agresīvā savaldzināšana" arī nav bijusi nekāda kavēšanās. Mācītājs izskaidroja, ka pārspīlēta kaisle un strauja valdzināšana patiesībā var būt kā maska kādām iekšējām bailēm – Evelīna tikai iegūs, ja mazliet piebremzēs.

Kima Evelīna pēc randiņa paģībst; tiek izsaukta ātrā palīdzība

Foto: DELFI
Siguldas ārēs Kims devās skaistā pastaigā pa dabas takām ar savu Evelīnu (attēlā). Meitene atzinās, ka izsekojusi Kimu viņa randiņā ar Laumu, kas beidzās ar pļauku, un uzreiz metās klāstīt, ka sapņo par nopietnām attiecībām.

"Vai tu varētu spēt iztēloties mani kā savu meiteni no savas pasakas?" steidza noskaidrot Evelīna. Viņa uzsvēra, ka "vēlas iet pa dzīvi kopā", "pieņem Kimu tādu, kāds viņš ir", grib, lai "viņu nākotnes attiecībās Kims ieņem stabilu lomu", solīja katru vakaru gatavot siltas vakariņas un bārstīja citas salkanās frāzes, kas daudzus puišus varētu sabiedēt ne pa jokam.

Kims atzinās, ka pēc šādas aplidošanas tiešām jūt, ka Evelīna viņā ieķērusies.

Pēc atgriešanās no randiņa Evelīna bija tik emocionāli iespaidota, ka esot noģībusi. Meitenes un Kims metās slacīt Evelīnai uz galvas ūdeni un mierināt mīlā pārkarsušo daiļaviņu. Galu galā Kims tomēr izlēma izsaukt ātro palīdzību.

Kā vēlāk atstāstīja Evelīna, mediķi teikuši, ka viss kārtībā – meitene "pārkarsusi" no romantikas randiņā.

Vakarā bija Kima un viņa meiteņu kārta pierādīt savu dejotprasmi žūrijas priekšā. Pārus vērtēja horeogrāfs Agris Daņiļevičs, aktrise Evija Skulte un dejotājs Mārtiņš Kagainis. Sērija gan tika pārtraukta pēc divu pirmo meiteņu izdancināšanas ar ziņu, ka par kādu no dāmām vēstāms kas nelāgs. To skatītāji uzzinās nākamajā sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!