Foto: DELFI

Pēc Evelīnas Šaulītes izraisītās ažiotāžas "Netīro deju" pirmajās sērijās uzmanības centrā nonākusi viņas vārdamāsa Evelīna Miķelsone (attēlā). Meitene, kura par Kima Šipillo sirdi cīnās, apvārdojot ar saldiem solījumiem un publiski ģībstot, atklāj "Delfi Izklaidei", kāpēc viņai līdz šim nav veicies ar puišiem un kāpēc noteikti izdosies šoreiz.

Evelīna pati sevi dēvē par rīdzinieci ar latgaļu saknēm – viņas vecāki no Latgales ieradušies Rīgā studēt, kur arī palikuši uz dzīvi. No Latgales Evelīnai, iespējams, ticis viņas temperaments, kuru jau novērtējuši skatītāji, un ar ko ļoti lepojas pati meitene.

"Es neesmu tāda kā visas citas. Es spēju izbaudīt dzīvi. Es esmu pašpietiekama, man patīk būt uzmanības centrā. Un tikai pašpietiekams cilvēks varēs padarīt otru laimīgu," pārliecināta par sevi ir atraktīvā būtne.

Allaž smejošās un atraktīvās Evelīnas ikdiena esot ļoti piepildīta. "Es reizē strādāju, mācos un ņemos ar saviem hobijiem. Darbojos es konfidenciālā līmenī, tas nav mans profesionālais darbs.

Tas nav uz mūžu, tāpēc negribu to reklamēt. Mācos Alberta koledžā par sabiedrisko attiecību speciālisti. Hobijs man uz doto brīdi ir daba. Tādā izpratnē kā kaut kas dabisks, jo man patīk viss, kas ir dabisks," ar sevi iepazīstina ekrāna skaistule.

Evelīna skolas laikos dejojusi tautas dejas un maliet pamēģinājusi modernās dejas, taču tas nav viņu saistījis. Meitene nebaidās atzīt, ka viņa šajā kompānijā, iespējams, varētu būt sliktākā dancotāja. Taču jaunajai dāmai ir savi trumpji, kas ir daudz spēcīgāki par kustībām ar ķermeni, un viņa ir pilnīgi droša par to, ka Kims tiem nespēs turēties pretī.

"Es gribu viņu aizkustināt no iekšienes. Es viņu paņemšu, bet ne ar ķermeni. Es aizraušu viņu ar savu personību.

Man tiešām patīk Kims un es gribu, lai viņam par mani ir tāpat. Ja es gribēšu viņu noskūpstīt, jā, es noskūpstīšu. Bet es nedarīšu to tikai tāpēc, lai kaut ko pierādītu. Es paņemšu viņu ar savu dabu, ar savu dzīvesprieku. Tā lai viņš jūt tās dzirksteles," draiski ķiķinot, savu stratēģiju atklāj Evelīna.

Iepriekš gan viņai ar puišiem īsti neesot veicies. 23 gadus vecā daiļaviņa vēl nekad nav izbaudījusi, kā tas ir – būt nopietnās attiecībās. Tāpēc viņa tagad to ļoti, ļoti vēlas un ir gatava visiem spēkiem pārliecināt Kimu, ka arī viņam to vajag. Un Evelīna zina, ka viņai izdosies, jo par puišu uzmanību simpātiskā blondīne sūdzēties nevar.

"Mana lielākā problēma vienmēr bijusi tā, ka es nevaru izvēlēties īsto. Tāpēc arī nekad neesmu ilgāk aizkavējusies pie kāda cilvēka. Pa īstam nopietnu attiecību man nav bijis.

Nekā tāda, par ko es labprāt un ar lepnumu pastāstītu. Nav vēl bijis neviena puiša, kurš aizskartu manu dvēseli un liktu man teikt – jā, es vēlos atkārtojumu," prāto meitene.

Lai aizķertu Evelīnas dvēseli, puisim jājūt dzīve tādā pašā ritmā kā atraktīvajai skaistulei. Par pārējo parūpēsies Evelīna, kura, kā jau apsolīja Kimam, katru vakaru gatava cept gardas kotletes un lutināt.

"Manam puisim nekas nebūs jādara. Viņš varēs būt man blakus, un es vienkārši būšu laimīga, un man dvēselē viss plauks," jūsmīgas nākotnes vīzijas iezīmē Evelīna.

Meitene tic sapņiem un apstākļu sakritībām, tāpēc "Netīrās dejas", kuru sakarā redzēti arī dažādi zīmīgi sapņi, viņa uzskata par savas dzīves liktenīgo pavērsienu. Iespējams, viņu un Kimu kopā savedusi kosmiska saikne. Un tieši tāpēc viņa nepadosies cīņā par savu laimi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!