Foto: Publicitātes foto

Lai gan pēc ekspertu vērtējuma šova Iesaukts armijā! sestajā dienā par vājāko vienbalsīgi tika atzīta cīņas emocionālākā dalībniece Ieva Klintsone (attēlā), šova vadība izlēma izmantot savu vienreizējo iespēju piešķirt meitenei imunitātes karti un ļaut viņai turpināt šovu. Pārējo domas par šādu pavērsienu dalās.

Šova sestajā dienā dalībnieki devās uz Liepāju, kur izbaudīja Latvijas Jūras spēku ikdienu - pārbaudījumi notika ūdenī un uz kuģa. Cīņas dalībniekiem nācās gan tikt galā ar uz klāja radušos sūci, gan dzēst ugunsgrēku, gan piedalīties glābšanas operācijās ūdenī, un noslēgumā daudzi atzina, ka šī bijusi viena no interesantākajām un saturīgāk pavadītajām dienām armijas šova laikā.

Lai gan lielākā daļa dalībnieku ar uzdevumiem tika galā labi un komandu rezultāti bija līdzvērtīgi, vienai no meitenēm gāja grūtāk. Vadība pēc apspriedes teju vienbalsīgi nolēma, ka šovs būtu jāatstāj žiperīgajai fitnesa trenerei Ievai Klintsonei, kurai pašas jociņu dēļ radās problēmas ugunsdzēsības pārbaudījumā.

Tomēr armijas eksperti izlēma šoreiz likt lietā šova laikā vienreiz izmantojamo imunitātes karti, glābjot Klintsoni no izbalsošanas. Pārējo dalībnieku domas par šādu pavērsienu dalās - kamēr Raitis Rudzājs izteicās, ka ņiprās Klintsones saglabāšana šovā esot likumsakarīga, konkurentu komandieris Leons Šķēle norādīja, ka vadītāja viedoklis par spēcīgāko esot bijis subjektīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!