Foto: Privātais arhīvs
Piektdienas pusdienlaiks bija pēdējā reize, kad TV skatītāji savos ekrānos varēja redzēt kanāla "RīgaTV24" raidījumu šarmanto vadītāju Ievu Strazdiņu.

Kanālā "RīgaTV 24" Straziņa sāka strādāt pirms septiņiem gadiem, bet pirms sešiem piedzīvoja savu pirmo došanos ēterā. Šo gadu laikā Ieva vadījusi vairākus ziņu tipa raidījumus, kā arī kanāla piedāvātās tiešraides un izklaides formāta pārraides.

"Man toreiz nebija ne mazākās nojausmas, ka tie būs pirmie soļi teju dekādi ilgstošās attiecībās – nemitīgi mācoties, sevi izaicinot, iedvesmojoties no visiem šiem ārprātīgi lieliskajiem cilvēkiem, ar kuriem strādāju plecu pie pleca, cilvēkiem, kurus man bija tas gods satikt, filmējot sižetus, dodoties tiešraidēs vai vadot raidījumus," teic TV seja.

Piektdien Strazdiņa, kā ierasts, vadīja raidījumu "ASAP", bet tā beigās paziņoja, ka šī ir pēdējā reize kanāla tiešajā ēterā. Strazdiņa pateicās kolēģiem par lielisko sadarbību šo gadu garumā, un ēterā ar ziediem rokās parādījās daudzi viņas aizkadra kolēģi. Tādējādi notika gluži publiskas atvadas TV tiešraidē.

Sarunā ar portālu "Delfi" Ieva teic: "Man patīk izaicinājumi, patīk iet uz priekšu. Pēc septiņiem kopā pavadītiem patiešām lieliskiem gadiem ir pienācis brīdis ķerties klāt citiem projektiem".

Strazdiņa gan neatklāj, kur strādās turpmāk, taču dod mājienu, ka arī jaunais darbs būs saistīts ar mediju vidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!