Foto: DELFI

Kamēr tauta jau gaidās aiztur elpu, cerot jaunajā šova Saimnieks meklē sievu sezonā ieraudzīt bijušo Magones Burkas precinieku Nikolaju Gubski (attēlā ar Magoni un citiem viņas kārotājiem), pats puisis kliedē baumas par savu dalību šovā – viņam sievas meklēšana jau labu laiku nav aktuāla.

Pēc šova producentu paziņojuma par Nikolaja dalību šovā, kas, iespējams, varētu nozīmēt arī kādu Magones viesošanos ekrānā, pats it kā pieteiktais dalībnieks ir visai samulsis par šādu pavērsienu.

Sarunā ar DELFI Izklaidi Nikolajs pauž neizpratni par to, kā viņa pieteikums varēja gadīties starp citām sievu meklētāju vēstulēm, jo līgavu viņš šobrīd pavisam noteikti nemeklējot.

"Man jau sen ir attiecības," atklāj Nikolajs. Puisis ir neizpratnē par to, kurš gan viņu būtu varējis šādi izjokot.

Saimnieks meklē sievu veidotāji pieļauj, ka Nikolaju šovam, labu gribēdams, pieteicis kāds draugs. Tā kā kandidātu jaunajai sezonai šogad nudien netrūkst, šova veidotāji respektēs Nikolaja paskaidrojumu un viņa pieteikumu noliks maliņā.

Šobrīd saņemti jau 90 pieteikumi no saimniekiem visās Latvijas malās, starp kuriem ir nu jau veselas trī vientuļas saimnieces. Saimnieks meklē sievu veidotāji apbraukās visas pieteiktās saimniecības, lai izvērtētu apstākļus tajās un izvēlētos desmit labākos kandidātus, kuru vārdi jau pirms Jāņiem tiks atklāti visai Latvijai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!