Foto: DELFI

TV zvaigznes pēdējā nedēļā ar negaidītu rīcību pārsteiguši līdz šim kārtīgākie šova dalībnieki [Ex] da Bass (attēlā) un Linda. Naktī uz 10. decembri abi aizklājuši ar rokām mikrofonus un izlavījušies no šova telpām, liekot skatītājiem un raidījuma veidotājiem tikai minēt, ko kopā darījuši.

Dalībnieku pēkšņo pazušanu uzreiz pamanījuši skatītāji, kuri sociālajos tīklos jau sākuši spriest par to, vai starp abiem nav uzplaiksnījusi kāda romantiska dzirksts. Daži no skatītājiem pat sakās redzējuši pazušanas laikā čatiņā [Ex] da Bass greizsirdīgās draudzenes izmisuma tvītus, tiesa, šobrīd tie tur nav atrodami.

DELFI Izklaidei atklāj šova veidotāji, [Ex] da Bass tiešām nakts melnumā bija izlavījies no TV zvaigžņu dzīvokļa un labu laiciņu brīvi pastaigājās ārpus šova telpām. Puisis esot atzinies nodarītajā, bet Linda pagaidām liedzas, un šova veidotāji mēģina uzzināt notikušā detaļas.

Producenti atklāj, ka izlavīties no šova telpām teorētiski ir iespējams. Lai gan jauniešus dienu un nakti uzrauga sargs, viņš nesēž tieši pie dzīvokļa ārdurvīm un, ja abi ar rokām aizklājuši mikrofonus, viņš nedzirdējis viņu tuvošanos.

Nopratināti arī dalībnieki, un, kā uzsver šova veidotāji, sods abiem dumpiniekiem būs neizbēgams. Pastāv pat iespēja, ka [Ex] da Bass un Linda fināla priekšvakarā tiks izslēgti no turpmākas cīņas.

Tikmēr sociālo tīklu lietotāji uztraucas, kā šis pavērsiens ietekmēs [Ex] da Bass attiecības ar viņa draudzeni. Dīdžeja mīļotā meitene esot visai greizsirdīga, un, kā atklāj šova veidotāji, jau vairākkārt zvanījusi, lūdzot kontrolēt [Ex] da Bass uzvedību šovā, tostarp, attiecībās ar sieviešu kārtas kolēģēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!