Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 17. aprīļa, vakarā pie TV3 skatītājiem atgriezās jau iemīļotais un plašas diskusijas raisījušais televīzijas šovs "Precētie pret brīvajiem". Jaunajā sezonā tam mainīti noteikumi, un šoreiz krāpties atļauts daiļā dzimuma pārstāvēm.

Pirmā raidījuma galvenais varonis bija taksometra vadītājs Andrejs Kinnars, kuru gaidīja sarežģīts uzdevums – pēc iepazīšanās ar trim meitenēm viņam bija jāpasaka, kuras no daiļaviņām jau ir aizņemtas, bet kuras dalībnieces sirds vēl ir brīva.

Andrejs bija nolēmis likt lietā darba gaitās pārbaudītu paņēmienu – ja meitene taksometrā apsēžas blakus šoferim, tad viņai nav attiecību. Ja daiļā dzimuma pasažiere izvēlas sēdēt auto aizmugurē, ir droši, ka viņa ir aizņemta.

Kā pirmā uz randiņu devās Anastasija, kura vīrietim bija sarūpējusi neparastu pārsteigumu – viņa svešiniekam ļāva sev no sejas notīrīt kosmētiku. Meitenes vīrs uz randiņu noraudzījās kamerās, un, lai gan iesākumā šķita ļoti drošs un pārliecināts par notiekošo, Andreja un Anastasijas dejas laikā puiša vaigos bija iesities sārtums un balsī jautās satraukums.

Par pirmā raidījuma neveiklāko mirkli uzskatāms bildinājums – lai apliecinātu savus nopietnos nodomus, Andrejs metās uz ceļa un lūdza pievilcīgo meiteni kļūt par viņa sievu. Anastasija bildinājumu gan atraidīja.

Nākamā ar Andreju tikās divu bērnu māmiņa Inga, kura pati strādājusi par taksometra vadītāju. Skaidrojot, kāpēc ir viena, jaunā sieviete neslēpa, ka Smiltenē, kur viņa dzīvo, ir pārāk daudz alkoholiķu.

Abu randiņā noraudzījās Ingas īpaši greizsirdīgais draugs Ansis, pār kura lūpām vairākkārt plūda ļoti rupja valodiņa. Tikmēr Inga un Andrejs satuvinājās tvistera spēles laikā, tai sekoja deja un Andreja kārtējais bildinājums. Šoreiz gan viņam veicās labāk, un Inga, slēpjot to, ka ir aizņemta sieviete, teica jāvārdu un šo apņemšanos apliecināja ar skūpstu.

Pēdējā ar Andreju tikās Elēna, kura vīrieti sagaidīja, tērpusies vieglā halātiņā, un lieki laiku netērēja – viņa puisi aicināja gultā, izģērba un sniedza viņam masāžu. Pēc tam abi uzēda, un Andrejs meta kautrību pie malas – meitenei tika novilkts halāts, un viņa baudīja masāžu brašā taksometra vadītāja izpildījumā.

Arī šī meitene uzklausīja bildinājumu un gredzenu pieņēma, dāvājot vīrietim skūpstu.

Pēc visiem trim randiņiem Andrejam bija jāizdara izšķirošā izvēle, nosakot, kura no meitenēm ir brīva. Viņa izdomātā viltība ar meiteņu sēdvietas izvēli taksometrā bija piedzīvojusi neveiksmi. Arī mēģinot izprast daiļaviņu uzvedību randiņos, Andrejam neveicās, un viņš kā brīvo meiteni izvēlējās Anastasiju, ļaujot meitenei ar vīru saņemt 800 eiro lielo balvu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!