Foto: Publicitātes foto

Strauji tuvojas šova Dziedošās ģimenes piektās sezonas lielais fināls, bet pirmās Adventes vakarā skatītāji lēma, ka pirms izšķirošās cīņas šovs jāpamet Eriņu ģimenei.

Četras pusfinālā iekļuvušās ģimenes - Eriņi, Riči, Baumaņi un Aizgaļi - svētdienas vakarā priecēja skatītājus divās kārtās, un šajā koncertā viņiem bija pievienojušies arī atpazīstamību jau iekarojuši skatuves mākslinieki.

Ģimeņu sniegumu vērtēja aktrise un daudzu labdarības projektu patronese Katrīne Pasternaka, un viņai bija pievienojies dziedātājs Lauris Reiniks un TV laika ziņu vadītājs Māris Grigalis.

Eriņu ģimene par skatuves partneri bija izvēlējusies grupas Dzelzs vilks solistu Juri Kaukuli - viņi izpildīja dziesmu Pūti, pūti, ko žūrija novērtēja ar 29 punktiem.

Aizgaļu ģimene bija sarūpējusi priekšnesumu ar humora pieskaņu - viņi kopā ar Normundu Jakušonoku izpildīja dziesmu Kurvis un saņēma augstāko žūrijas ekspertu vērtējumu.

Riču ģimene uzstājās kopā ar operdziedātāju Ilonu Bageli, un karstasinīgiem čigānu zēni bija izvēlējušies dziesmu no mūzikla Operas spoks, par ko saņēma 30 punktus.

Baumaņu ģimene šajā vakarā sadziedājā ar Andri Ērgli - viņi izpildīja dziesmu Pa paralēli, par ko arī saņēma 30 punktus.

Otrajā kārtā šova dalībnieki izpildīja jau agrāk izskanējušas dziesmas, bet žūrijas un skatītāju balsojuma kopvērtējumā tika lemts, ka pirms fināla šovs jāpamet Eriņu saimei, bet pārējās trīs ģimenes svētdien, 8. decembrī, tiksies šova finālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!