Foto: AP/Scanpix
Lai gan nākamās divas filmas kino sāgā par superaģentu 007 Džeimsu Bondu ir rezervētas Danielam Kreigam, studijas jau šobrīd aktīvi meklē aktieri, kurš nāks viņa vietā, un piemērotākais kandidāts jau esot izraudzīts.

Saskaņā ar izdevuma Daily Star informāciju galvenais pretendents ir šobrīd 36 gadus vecais angļu aktieris Toms Hārdijs (attēlā), kurš pēdējos gados strauji iemantojis popularitāti Holivudā un arī pasaulē.

"Viņš ir cienījams aktieris ar lielisku filmu sarakstu," izdevums citē savu insaideru. "Taču pats galvenais ir tas, ka Toms ir tieši tāds vīrietis, kuram grib līdzināties visi pārējie un ar kuru grib būt kopā ikviena sieviete. Ideāls Džeimss Bonds."

Šobrīd "bondiāna" ir tik populāra kā nekad agrāk, un tās komerciālie panākumi ir fantastiski. Taču tieši galvenā aktiera izvēlei ir izšķiroša nozīme.

Pats Hārdijs intervijās izteicies, ka viņš labprāt kļūtu par aģentu 007, īpaši tad, ja filmas režisors būtu Kristofers Nolans, ar kuru Toms strādājis filmās Inception un The Dark Knight Rises.

Vēl starp Hārdija populārākajām pēdējo gadu filmām minamas RocknRolla (2008), Bronson (2008), Warrior (2011), This Means War (2012), Lawless (2012) un citas.

Hārdijs kino un televīzijā filmējas jau kopš 1998. gada, bet pirms tam viņš strādāja kā modelis. Hārdijs jau agrā jaunībā bija kļuvis par alkoholiķi un kokaīniķi, taču pēdējos desmit gadus neko nelietojot. Viņš ir vienreiz precējies un šķīries.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!