Foto: F64

Populārā dziedātāja Olga Rajecka (attēlā), kura pērn ar vērienu atzīmēja savu 50 gadu jubileju, nekad nav slēpusi savu azartisko dabu un piekritusi izaicinājumam izbraukt kādi līkumu rallija trasē.

LTV7 raidījuma Ātruma cilts cikls Iedo' izraukt Rajecku uz testa braucienu trasē bija aicinājusi jau aizvadītajā vasarā pāris dienas pēc viņas jubilejas koncerta Dzintaru koncertzālē, bet to, kā skatuves māksliniecei veicās, televīzijas skatītāji uzzināja tikai šonedēļ.

Trasē gan Rajecka bija uzmanīga, ar pārlieku ātru braukšanu neaizraujoties, bet, kā norādīja raidījuma vadītāji, par savām sejas izteiksmēm brauciena laikā viņa būtu pelnījusi pirmo vietu.

"Smieklīgas jau ir tās sievietes pie stūres," pēc brauciena, sirsnīgi smejot, atzina pati dziedātāja, kurai jau bijusi pieredze, braucot rallijos - savulaik viņa pat kopā ar autosportistu Egīlu Īli piedalījusies šovā Rallija zvaigzne.

Ikdienā gan Rajecka esot prātīga autobraucēja, bet to, ka ir sievietes, kuras nespēj iemācīties vadīt automašīnu, dziedātāja nesaprotot, jo tā esot tikpat nepieciešama iemaņa, kā sazināties pa telefonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!