Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 6. marta, vakarā TV3 skatītāji varēja baudīt lielā svētdienas šova Es mīlu tevi, Latvija kārtējo sēriju. Savas zināšanās par mūsu valsti tajā pārbaudīja arī populārā dziedātāja Olga Rajecka (attēlā), kura šopavasar izskatās apburoši.

Šovā, kā ierasts, tikās cienītas un mīlētas Latvijas personības, kuras kopā ar komandu kapteiņiem Janu Duļevsku un Valteru Krauzi mērojās spēkiem savās zināšanās par mūsu valsti.

6. marta sērijā piedalījās trīs burvīgas gaišmates no Latvijas mūzikas pasaules: Liene Greifāne, Ieva Sutugova un Olga Rajecka. Visas trīs izskatījās lieliski, bet īpašu skatītāju sajūsmu izpelnījās Olga.

Tauta jau rudenī pauda viedokli, ka populārā dziedātāja sāk izskatīties arvien jauneklīgāka. Mākslinieces iznāciens Es mīlu tevi, Latvija bija kārtējais apliecinājums tam, ka Olgas dzīvē iestājusies īsta otrā jaunība.

Olga šogad ir apgriezusi savus garos matus, un īsais griezums viņai lieliski piestāv. Estrādes dīva TV spēlei bija izvēlējusies interesantu bikškostīmu, kas izcēla mākslinieces joprojām perfektās auguma aprises.

Dziedātāja spēles skatītājus lutināja ar savu jauko smaidu. Viņa bija enerģijas un dzīvesprieka pārpilna, kārtējo reizi apliecinot to, ka pēc 50 gadu sasniegšanas sievietes tikai pa īstam uzplaukst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!