Foto: Publicitātes foto

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem šogad Latvijas skatītāji paliks bez daudzu tik iemīļotā TV3 muzikālā šova "X Faktors". "Delfi" skaidro, vai ir cerības to sagaidīt atpakaļ TV ekrānos.

Pērn TV3 kanālos bija skatāma pasaulslavenā muzikālā šova "X Faktors" trešā sezona, kurā sevi pierādīt varēja Latvijas skanīgāko balsu īpašnieki. Kopumā šovs sasniedza 840 tūkstošus skatītāju, kļūstot par sesto skatītāko pārraidi TV3 kanālā un devīto skatītāko pārraidi starp visiem TV kanāliem 2019. gadā.

Šogad šis šovs nav realizēts – nenotika nedz tā izsludināšana, nedz aicinājums pieteikties dalībniekiem.

TV3 komunikācijas speciāliste Alise Mališko portālam "Delfi" skaidro, ka "X Faktora" plānus izjauca koronavīrusa pandēmija, un vīrusa izplatība arī noteiks, vai iemīļotais šovs būs redzams nākamgad.

"Raugoties uz šova lielo popularitāri, arī 2020. gada rudenī kanāls TV3 saviem skatītājiem bija iecerējis piedāvāt vērienigās muzikālās sacensības jauno sezonu. Jau aprīļa sākumā bija plānots izsludināt pieteikšanos šovam, pēc kā sekotu reģionālās atlases klātienē visā Latvijā un jau nākamajā posmā – TV atlašu un "Krēslu izaicinājumu" raidījumu ieraksti. Tomēr, ņemot vērā Latvijā un pasaulē izsludināto ārkārtas stāvokli Covid-19 dēļ, šova norisi 2020. gadā nācās atcelt, jo realizēt šovu atbilstoši tā formātam ar spēkā esošajiem ierobežojumiem nebija iespējams," skaidro Mališko.

"Skatoties nākotnes perspektīvā, kanāls TV3 vēlētos iepriecināt skatītājus ar šova jaunāko sezonu 2021. gadā, tomēr to šobrīd ir grūti prognozēt, jo tas ir atkarīgs no vairākiem apstāklļiem - vīrusa izplatības Latvijā un pasaulē, valstī noteiktajiem ierobežojumiem un epidemiologu ieteikumiem. Tomēr ļoti ceram, ka 2021. gadā mums būs iespēja iepriecināt mūsu skatītājus," uzsver TV3 pārstāve.

TV3 šogad skatītājiem piedāvā citu muzikālu izklaidi - šovu "Balss maskā", kurš sāksies 13. septembrīi un ilgs divpadsmit svētdienu vakarus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!