Foto: Vida Press

45 gadus vecā kanādiešu aktrise un modele Pamela Andersone šonedēļ pierādījusi, ka joprojām ir lieliskā formā – viņa atkal pa Havaju salu pludmali skraidījusi savā bikini, ar kuru iemantoja pasaules slavu, filmējoties seriālā Pludmales patruļa (Baywatch).

Šis seriāls tika demonstrēts no 1999. līdz 2001. gadam, savukārt Andersone tajā piedalījās laika posmā no 1992. līdz 1997. gadam. Un tomēr pat 15 gadus pēc Baywatch viņa parādījusi, ka it nemaz nav aizmirusi savu līgano gaitu, skrienot glābt slīkstošus cilvēkus.

Šoreiz Andersone gan nav filmējusies seriālam, bet gan Brazīlijas televīzijas šovam Caldeirao do Huck, tāpēc ikoniskais sarkanais bikini tika nomainīts pret ne mazāk krāšņu dzeltenas krāsas pieguļošu tērpu.

Lai gan Andersone savu slavu kaldinājusi gan ar trim laulībām, gan neskaitāmām kailfoto sesijām, tostarp žurnālā Playboy, nopludinājusi savus seksa video, piedalījusies daudzos TV šovos, ziedojusi naudu labdarībai, darbojusies kā modele, vairumam cilvēku viņa tomēr Keisijas Džīnas Pārkeres lomu seriālā Baywatch.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!