Foto: Publicitātes foto

Neilgi pēc Jaunās talantu fabrikas fināla koncerta, kurā triumfēja jaunā skatuves māksliniece Aminata Savadogo, šova mājaslapā publicēti visu aizvadīto koncertu balsojumu rezultāti.

Tā kā šova izskaņas koncertā žūrijas locekļiem nebija tiesību likt atzīmes dalībniekiem, viņu likteni izšķīra skatītāji, un fināla koncerta balsojuma rezultāti liecina, ka Aminata bija noslēdzošās cīņas absolūta favorīte.

Pēc pirmās uzstāšanās par viņu tika atdodas 3742 balsis, bet superfināla cīņā par meiteni nobalsoja 7029 reižu - kopā par Aminatu pirmdienas, 11. novembra, koncertā tika atdota 10 761 balss, bet kopumā par Aminatu visa šova laikā nobalsots 15 740 reižu.

Otrās vietas ieguvējas Elizabetes Skrastiņas atbalstītāji bija krietni vien slinkāki - meitene finālā kopā saņēma 6398 balsis, superfināla balsojumā iegūstot gandrīz par trim tūkstošiem mazāk balsu, nekā tika Aminatai.

Balsojumu tabulas liecina, ka tikai pārdesmit balsis no superfināla šķīra vienu no šova favorītiem Pāvelu Fomkinu un vecāko dalībnieku Edgaru Gustu- par Pāvelu bija balsots 1920 reižu, bet par Edgaru atdotas 1946 balsis.

Vismazāko atbalstu fināla cīņā ieguva Edgara Kramiņa skolniece Ravita Kreicberga - viņa ieguva tikai 790 balsu.

Vismazāko skatītāju atbalstu visu 12 nedēļu laikā ieguvusi Guna Leščinska, kura no cīņas par ceļojumu izstājās jau pēc pirmās uzstāšanās - tajā viņa saņēma 126 balsis, bet atgriešanās koncertā par viņu bija balsots nieka 77 reizes.

Atgriešanās koncertā vislielāko atbalstu bija saņēmis meiteņu mīlulis Rihards Andris Bērziņš - par viņu bija atdotas 2325 balsis, kas arī ir augstākais savākto balsojumu skaits līdz fināla koncertam, bet puisim šovā atgriezties neļāva zemais žūrijas balsojums.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!