Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā Kanāla 2 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi pašmāju modeļu šova Calendar Live spraigajiem notikumiem, un šoreiz no tālākas cīņas bija jāizstājas 26 gadus vecajai Laimai Irbis (attēlā).

Šajā raidījumā skatītāji varēja redzēt, kā meitenes piedalās emocionālā fotosesijā pie Artūra Kondrāta, kā arī apgūst citas modeļu darbā nepieciešamas prasmes un zināšanas, bet raidījuma izskaņā, kā jau ierasts, bija laiks izbalsošanai.

Meitenes stājās stingrās žūrijas priekšā, un vērtēšana sākās ar skarbu paziņojumu - Laima uz izbalsošanu bija ieradusies acīmredzamā alkohola reibumā, un, kā norādīja modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs, ja meitene ko tādu atļautos reālajā dzīvē, tā būtu pēdējā reize, kad viņa kaut kur piedalītos kā modele.

Lai gan fotosesijā sliktāk bija veicies citām meitenēm, žūrija lēma, ka tieši Laimai, kura nesen pārcēlusies no Maskavas uz Rīgu, šovs jāpamet neatbilstošas uzvedības un disciplīnas trūkuma dēļ.

DELFI Izklaidei atklāja šova veidotāji, meitene lietojusi ne tikai alkoholu, bet arī tabletes un sirds pilienus. Savām kolēģēm viņa stāstījusi, ka to visu viņai parakstījis ārsts, bet, kad meitene uz izbalsošanu ieradusies, knapi turoties kājās, radušās aizdomas, ka Laimai ir nopietnas atkarības problēmas.

To, vai Laima uz visiem laikiem izsvītrota no cīņas par Latvijas topmodeles titulu, vai arī šova veidotāji meitenei dos vēl vienu iespēju, varēs uzzināt šova turpinājumā, ko ik piektdienas vakaru iespējams vērot Kanālā 2.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!