Foto: Publicitātes foto

Bijušais basketbolists Valdis Valters (attēlā pa labi), kurš savus sekotājus sociālajos tīklos regulāri ielīksmo vai sakaitina ar dažādiem prātojumiem, nolēmis paplašināt savu ietekmi uz sabiedrības viedokli un pievienoties televīzijas raidījumu vadītāju pulciņam.

Jau no 31. oktobra kanāla TV6 skatītājiem savos televizoru ekrānos būs iespēja tikties gan ar Valteru, gan pieredzes bagāto sporta žurnālistu Armandu Puči, kuri skatītājus iepazīstinās ar svarīgākajām sporta aktualitātēm.

Līdz šim abu vīru atraktīvās sarunas par sportu varēja baudīt Radio 101 ēterā, bet tagad raidījuma Overtime komanda nolēmusi paplašināt apvāršņus un ik trešdienas vakaru raidījumu Overtime TV piedāvāt arī televīzijas skatītājiem, solot saglabāt ierasto asprātību un humoru.

”Raidījums domāts gan profesionāļiem, gan amatieriem, kā arī tiem skatītājiem, kuri vēlas uzzināt daudz vairāk par to, kas notiek uz laukuma. Atklāsim, kas patiesībā notiek sportistu ģērbtuvēs, parādīsim aisberga redzamo un neredzamo daļu," skatītājiem sola Puče.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!