Foto: Publicitātes foto
Pirmā nedēļa ar dāmām TV3 šovā "Lauku sēta" aizvadīta notikumiem bagāti – meitenes lauku sētā ir ienesušas koķetu un pikantu noskaņu, tomēr skandalozākajai šova dalībniecei Līgai Eglītei šovu nākas pamest.

Jaunajā darbu nedēļā saimniece vēlas uzlabot atpūtas zonu pie dīķa, tādēļ jaunās nedēļas darbos bija īpaši objekti - kāpnes uz dīķi, margas, ugunskura vieta un vasaras pirts, tika uzticēti temperamentīgajai Evitai.

Evitas palīgs bija Aigars, ar kuru abi ir kopā strādājuši jau no pirmā brīža, kopš meitenes ieradušās šovā. Dalībnieki runā, ka abu saskaņa redzama ne tikai darbos, bet arī sadzīvē - izskatās, ka abu starpā dzimst romantiskas jūtas!

Meitenes "Lauku sētā" ienesušas koķetu un pikantu noskaņu, bet puiši, kurus mājās gaida mīļotās sievas un bērni, ar plikumiem un smaidiem nav īsti mierā.

Darbu sadalē, uz kuru Eglīte bija ieradusies tērpta samērā vāji, tika vienbalsīgi nobalsots, ka Eglītei ir jāapsedz savi plikumi, jo citādi puiši nevarot strādāt.

Vienīgais, kuram nav pretenziju pret Eglītes ekstravaganto dabu ir Ingus – un vakaros pirms miega dalībnieku gultasvietā bija dzirdamas visai pikantas sarunas.

Trakulīgais Ingus šonedēļ bija nolēmis slinkot, lai pierādītu, ka līdz finālam var tikt bez darba - tikai slinkojot un šķirojot pupiņas.

Tas satracināja a darba vadītājus Evitu un Aigaru, jo Ingus nereaģēja pat uz atkārtotiem norādījumiem strādāt. Nervi nevienam vairs neturēja un pēc vairākkārtējiem kašķiem, Aigars un Ingus pat izvicināja dūres.

Arī pavāra palīga palīdze Dace sastrīdas ar Ingu – jo puisis sūdzas par netīrību virtuvē un gružiem tējā. Vai pie vainas kaķis, Ingus vai kāds cits, bet virtuvē tiek atrasta arī pele! Daces pacietības mērs bija tik pilns, ka Ingus dabūja trūkties.
Kādā no nedēļas dienām Jānis Rāzna sūtīja dalībniekus sēņot, par atbildīgo mežā izvirzot Eglīti.

Lai kādus norādījumus meitene dotu, lai dalībnieki nepazustu, visi viņu ignorēja un izklīda pa mežu. Ar satraukumu tika atklāts, ka Ingus ir pazudis mežā, stresā apspriežot labākos meklēšanas paņēmienus, puisis saucieniem neatbild un visi ķēdītē sāka "ķemmēt" mežu, lai viņu atrastu.

Ingus galīgi nejūtās pazudis, iznākot no meža citā pusē un drosmīgi soļojot uz norunāto tikšanās vietu. Dalībnieki dusmīgi par viņa bezatbildību, par sodu liekot Ingum pusplikam izskriet caur nātrēm. Nedēļas darbs - āra vasaras pirts izdodas īpaši skaista un vakarā visi nodevās miesas baudām karstā jo karstā čigānu pirtī - izmasējot viens otru ar ķermeņa skrubjiem, noperot ar slotiņām.

Dalībnieki vērtē, ka šī pirtēšanās ir labākais vakars, kāds bijis "Lauku sētā"|. Saimniece gandarīta par padarīto, nespējot noticēt, ka tik īsā laikā saimniecībā var notikt tik lielas izmaiņas – tieši tik čakli ir brašuļi un daiļās dāmas!

Par nedēļas čaklāko tiek nosaukta darba vadītāja Evitu, bet sliņķa negodu saņem Ingus. Dalībnieku balsojumā uz sliņķu un izbalsoto sola sēžas Eglīte. Pupiņu škirošanā Eglīte pārsteidzas ar savu "stop" signālu un ar divām neizšķirotām pupiņām zaudē Ingum. Eglīte pamet šovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!