Kamēr Latvijas iedzīvotāji jau pieradināti jauno talantu šovos priecāties galvenokārt par mīlas intrigām un skandāliem, telekanāla Rīga TV24 šovs Rādi, ko vari pārsteidzis skatītājus, finālā ļaujot cīnīties veselām divām dziedātājām, kuras patiešām māk dziedāt.

Šova Rādi, ko vari finālā iekļuvuši pavisam seši dalībnieki - zvanu ansamblis Primus, ģitāristi Gints Smukais un Vadims Kiula, cirka studijas Jaunība vingrotājas Ksenija, Anna un Amalija, kā arī divas dziedātājas.

Tieši abas dziedātājas šova veidotāji izceļ kā Latvijas talantu šoviem neraksturīgi apdāvinātas tieši profesionālā ziņā. Viena no tām ir Katrīna Cīrule, par kuru DELFI Izklaide jau rakstīja, bet viņai uzradusies konkurente - īpatnējā dziedātāja Pyor.

Pyor īstajā vārdā ir Taronuhi Hačjana, 17 gadus veca rīdziniece, kura pagaidām vēl ir skolniece. Meitene pati raksta gan savu dziesmu mūziku, gan vārdus un ir izmēģinājusi spēkus ārzemju talantu šovos.

Pusfinālā viņa pārsteidza ar Etas Džeimsas dziesmu At Last. Interesanti, ka arī viņas konkurente Cīrule šovā žūriju savaldzināja tieši ar šīs pašas dziedātājas hitu. Pēc Pyor priekšnesuma žūrijas pārstāve Agnese Rakovska paziņoja, ka esot "uz pauzes" pēc satriecošā priekšnesuma un atzina, ka meitene esot ļoti, ļoti īpatnēja māksliniece.

Arī pārējie žūrijas locekļi bija vienisprātis, ka meitene ir gatava lielajai skatuvei, un interesantajai dziedātājai laiks sašūpot Latvijas šovbiznesa dīķi ar savu oriģinālo stilu. Pati meitene atzina, ka uz skatuves sevi atdodot par visiem 200 procentiem un gatava sasniegt lielus mērķus.

Talantu šova fināls notiks jau piektdien, 19. decembrī, kad noskaidrosies viens labākais. Uzvarētājs balvā iegūs iespēju tikt uz Cabaret skatuves un piedalīties koncertšova uzvedumā. Finālisti vairākās kārtās atlasīti no kopā 35 talantiem, kuru vidū bija arī skandalozais Sandis Kiops.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!