Foto: F64

Videokrātuvē Youtube publicēts klips, kurā apkopoti aizkadra mirkļi no pavāra Mārtiņa Rītiņa vadītā kulinārijas šova Kas var būt labāks par šo?. Šī ir jau otrā reize, kad atklātībā tiek nodoti skati, kuri raidījuma mīļotājiem netiek rādīti, un arī šoreiz Rītiņš pa reizītei nolamājas un jautrojas kameru priekšā.

Aizkulišu video apkopotas dažādas amizantas situācijas, kurās pavārs piemirst tekstu un pārsakās, kā arī dažādi kadri, kuros viss nav izdevies, kā plānots.

Gluži tāpat kā pirmajā publicētajā aizkulišu video, Rītiņš izmanto savu iecienīto frāzi for fuck's sake un citus nelatviskos lamu vārdus.

Savukārt īpašu sajūsmu sociālo tīklu lietotājiem izraisījis viens no raidījuma pieteikumiem, kurā pavārs pārsakās un frāzes "vajag slāpes remdēt" vietā pasaka "vajag slāpes dzemdēt".

Īpašs piedzīvojums pavāram bijis ar gotiņu, kuru viņš slaucis - filmēšanas procesā dzīvnieciņš pēkšņi nolēma pamest kadru, atstājot Rītiņu vienu pašu - sēžam uz beņķīša un ar spaini starp kājām, savukārt sižeta noslēgumā lopiņš pat sāka badīties.

Ļaudis internetā šo videoklipu jau nodēvējuši par "bombu" un priecājas, ka aizkadra video sniedzis smieklu devu un labu omu visai atlikušajai dienai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!