Foto: Kadrs no video

Pirmdienas, 4. decembra, vakarā TV3 šova "Saimnieks meklē sievu" skatītāji kļuva par lieciniekiem tam, kā ceļojumos devās trīs no pieciem brašajiem saimniekiem. Tiesa, vismaz pagaidām kāzām posties vēl ir pāragri.

Andrim un Neldijai, kurai šis bija pirmais ceļojums ārpus Latvijas, bija jādodas ar prāmi uz Skandināvijas valstīm. Pārsteigums abus gaidīja, jau ierodoties Rīgā – smalkā viesnīca, kur viņi nakšņoja pirms garā ceļa, sajūsmināja gan kundzi, kura līdz šim viesnīcā nebija gulējusi, gan Andri.

Ceļojumā abiem gāja kā pa kalniem un lejām. Kamēr Neldija jūsmoja par katru ieraudzīto lietu, Andris savu aizkustinājumu ierasti slēpa aiz asprātībām. Abi arī turpināja ķīvēties un plūkties, savu šerpo raksturu dēļ īsti nespējot rast kopīgu valodu, bet Rīgā, atvadoties viens no otra, abi lepni devās katrs uz savu pusi.

Foto: Kadrs no video
Arī Jāņa un Evitas romantiskais ceļojums pa Itāliju beidzās bez cerībām uz turpinājumu. Neraugoties uz skaistajiem skatiem un pārdzīvojumiem, abi jaunieši ātri vien saprata, ka vienīgais ieguvums no šova viņiem būs skaistas atmiņas par ceļojumu un kopīga nākotne abiem nav lemta.

"Mēs pilnīgi neesam viens otram radīti," sprieda Evita, un Jānis diplomātiski norādīja, ka katram ir savi plusi un savi mīnusi. Abi gan šķīrās kā draugi, vēlot viens otram atrast to īsto un vienīgo.

"Meitenes tāpat vēl Latvijā ir ļoti daudz," nākotnē optimistiski lūkojās Jānis, atzīstot – jau no pirmās ceļojuma dienas jutis no Evitas lielu vienaldzību, tāpēc arī īpaši nav centies.

Foto: Kadrs no video
Visinteresantāk, protams, klājās Aivaram – viņš ceļojumā uz Tallinu devās kopā ar divām meitenēm. Lai gan puisis bija izvēlējies Kristu, vēlāk viņš bija sācis svārstīties un panācis, ka līdzi dodas arī Agnese. Pēc kopīgi pavadīta laika ar katru no meitenēm Aivars savu lēmumu mainīja un paziņoja – tālāk uz Helsinkiem viņš tomēr brauks ar Agnesi.

Tas gan nevienu īpaši nepārsteidza, jo jau kopš paša šova sākuma Aivars nebija slēpis savas simpātijas pret gaišmataino daiļavu. Tiesa, nekas neliecināja, ka ceļojuma laikā varētu mainīties Agneses attieksme pret puisi – viņa vēl aizvien nespēja samierināties ar to, ka Aivaram vairāk patīk pašam runāt, nevis ieklausīties tajā, kas otram sakāms. Pats puisis meitenes atturību un nopietno seju gan raksturoja kā "noslēpumu kamolīti, ko nevar atšķetināt".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!