Foto: Publicitātes foto
Jaunais pašmāju trilleris "Ketijas jaunā dzīve" vēstīs par kādas meitenes izmisīgu cīņu par saviem sapņiem, kas viņu noved mīklainu un bīstamu notikumu virpulī. Lieliskais aktieru sastāvs, intriģējošais sižets un virkne noslēpumu skatītājiem neļaus zaudēt modrību ne uz mirkli, sola jaunā seriāla veidotāji.

Ketija, ko atveido Klinta Reinholde, ir dzīves likstu nomocīta bārene, kas vēlas aizbēgt no savas ikdienas un piepildīt sapni – kļūt par arhitekti. Kādā ballītē, ieraugot iespēju, viņa mēģina nozagt naudu, ar ko uzsākt jaunu dzīvi. Viņas mēģinājums tiek pamanīts un sākas pakaļdzīšanās, kas noslēdzas ar avāriju, un Ketija nonāk slimnīcā. Tur, kad briesmas jau ir pavisam tuvu, viņu uzrunā viena no Latvijas bagātākajām ģimenēm, kas viņu atpazinuši kā savu pirms astoņiem gadiem pazudušo meitu.

Saprotot situācijas nopietnību, Ketija uzņemas lomu un pārliecina ģimeni, ka viņai ir amnēzija. Nonākot jaunajā ģimenē, viņa sastopas ar rūpēm, kādas iepriekš nav piedzīvojusi – gan no vecāku, gan brāļu puses. Tikai iedziļinoties pazudušās meitas Adeles pagātnē, viņa saprot, ka viss nav tik pasakaini kā izskatās. Izrādās, ka bēgot no vilkiem, viņa ir nokļuvusi nagos lauvām.

Galveno lomu atveido Klinta Reinholde, bet citās lomās varēs redzēt Juri Bartkeviču, Kasparu Zāli, Arti Jančevski, Maiju Doveiku, Voldemāru Šoriņu un citus.

"Ļoti ceru, ka skatītāji sajutīs sirds klauvējienu vai arī klusībā gribēs teikt "Nē, neej tur!", pārdzīvojot līdzi Ketijai un paturot galvā ideju, ka nekas dzīvē nav vienkārši balts vai melns. Seriāls demonstrē arī to, ka ne vienmēr viss ir tā kā sākotnēji izskatās un, iespējams, kaimiņa sētā zāle nemaz arī nav zaļāka," komentē aktrise Klinta Reinholde.

Seriālu producē un režisē Uldis Cipsts, seriāla ražošanas vadītājs ir mūzikas producents Aldis Hofmanis. Jaunais trilleris no 27. jūlija skatāms platformā Go3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!