Foto: Toms Norde
Jau pavisam drīz kanālā TV3 pirmizrādi piedzīvos iemīļotā ģimenes šova "Es mīlu tevi, Latvija!" jubilejas sezona, kurā pašmāju sabiedrībā zināmi ļaudis kopā ar Janu Duļevsku un Valteru Krauzi mērosies spēkiem zināšanās par Latviju.

Piektās sezonas pirmais raidījums plašākas sabiedrības vērtējumam tiks nodots 3. marta vakarā, un šovs skatītājus priecēs 12 svētdienu vakarus, "Delfi Izklaidi" informē raidījuma pārstāvji.

Šova vadīšana arī tā piektajā sezonā uzticēta atraktīvajam aktierim Artūram Skrastiņam, kura vadībā tiks izspēlētas dažādas erudīcijas spēles, ka ļaus uzzināt interesantus un, iespējams, arī nedzirdētus faktus par Latviju, tās vēsturi, atpazīstamām personībām, kino, kultūru, mūziku un citām sfērām.

Šajā sezonā Janas un Valtera komandās viesosies gan seriālu un šovu zvaigznes, gan sportisti un mūziķi un daudzi citi cienīti un sabiedrībā zināmi ļaudis.

Jaunajā sezonā raidījumu veidošanā aicināti iesaistīties arī skatītāji un iesūtīt interesantus jautājumus par Latviju, kas izskanēs "Dzimšanas dienas" spēles laikā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!