Foto: AP/Scanpix

Sekojot Holivudas skaistuma standartiem, mūsdienās ne viena vien pasaulē slavena šovbiznesa zvaigzne guļas zem skalpeļa, lai pārveidotu un uzlabotu savas ķermeņa aprises. Tagad atklājies, ka piecdesmitajos gados plastiskajai ķirurģijai ļāvusies arī leģendārā aktrise Merilina Monro (attēlā).

Atklātībā nonākusi aktrises slimības vēsture laika posmā no 1950.-1962. gadam, kurā iekļautas arī plastiskā ķirurga Maikla Gārdina piezīmes, kas apliecina - aktrise 1950. gadā pārcietusi plastisko operāciju, kuras laikā viņas zodā ievietots implants.

Gārdina 1958. gada piezīmes vēsta, ka krimšļa implants Monro zodā bija lēnām sācis izšķīst un aktrise sūdzējusies par zoda deformāciju, taču tas leģendārajai skaistulei neliedza divdesmitā gadsimta piecdesmitajos gados piedalīties tādās pasaules slavu iemantojušās filmās kā Džezā tikai meitenes, Kā apprecēt miljonāru? un Septiņi apsēstības gadi.

Monro slimības vēsturi un vēl sešus aktrises ķermeņa rentgena uzņēmumus būs iespējams iegādāties izsoļu nama Julien's Auctions rīkotajā izsolē, kura notiks novembra sākumā, un plānots, ka ieņēmumi varētu būt no 15 līdz 30 tūkstošiem ASV dolāru.

Cilvēks, kurš nolēmis izsolīt šo "komplektiņu", vēlējies palikt anonīms, taču viņš apliecinājis, ka slimības vēsturi un rentgena uzņēmumus saņēmis dāvanā no jau iepriekš minētā plastikas ķirurga Gārdina.

"Neviens tā īsti nespēja noticēt, ka Merilina Monro veikusi plastisko operāciju. Līdz šim viedokļi par to dalījās. Cilvēki domāja, ka viņa ir dabīga skaistule, tādēļ līdz galam nevēlējās tam noticēt," savu viedokli ārzemju medijiem sniedzis izsoļu nama Julien's Auctions izpilddirektors Martins Nolans.

Leģendārā aktrises slimības vēsture atklāj vēl vairākus faktus par Monro veselību. Tā, piemēram, Merilina slimoja ar neitropēniju jeb balto asinsķermenīšu trūkumu, savukārt piecdesmito gadu beigās aktrise piedzīvojusi ektopisko jeb ārpusdzemdes grūtniecību, kuru nācās pārtraukt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!