Foto: DELFI

Šova Saimnieks meklē sievu jaunākais dalībnieks Jānis Šmits jau pirmajās stundās pēc trīs meiteņu ierašanās savā saimniecībā pārsteidza Latviju, divas no viņām nekautri skūpstot kameru priekšā. Sarunā ar DELFI Izklaidi trešā meitene Kristiāna Birne (attēlā ar samnieku) atklāj, kā viņa jūtas kaisles pielietajā Šmita sētā.

Deviņpadsmitgadīgā Kristiāna no Krustpils pagasta Spuņģēniem ceļu uz Šmita sētu Burtnieku pagastā mērojusi divas dienas. Meitene savu dzimto pusi dēvē par "puslaukiem", kā dēļ viņai nokļūšana Šmita saimniecībā nav nekas neierasts.

Daudz neierastāka par nokļūšanu lauku darbu vidē meitenei, kura nupat beigusi vidusskolu, ir nokļūšana īpaši spraigā mīlas spēlē, kura uzņēmusi apgriezienus jau no pirmā brīža, kā meitenes ieradušās pie Šmita.

"Man ļoti gribējās atbraukt. Pa video, ko rādīja televīzijā, nevarēja nojaust, kā te būs patiesībā. Pagaidām man te vēl jāiejūtas," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Kristiāna, uzsverot, ka, salīdzinot ar abām konkurentēm, jūtas krietni kautrīgāka un klusāka.

Šovam Kristiāna pieteikusies naktī. "Gulēju, sēdēju internetā un nodomāju - kāpēc ne? Palasīju, ka viņš ir dejotājs. Pati dejoju tautas dejas, tāpēc mani tas jau piesaistīja," atceras Kristiāna.

Meitene atklāj, ka viņas krustmāte, izdzirdot par Kristiānas pieteikšanos šovā Saimnieks meklē sievu, bijusi šokā.

"Viņa jautāja: "Un ja nu tev tagad būs jāapprecas?" Mani tas nobiedēja - ja nu tiešām jāprecas? Bet no otras puses - kāpēc gan neapprecēties? Var taču izšķirties," dzīvi viegli tver Kristiāna.

Taču vismaz pagaidām, vērojot Šmitu, Kristiānai doma par šķiršanos nav ne prātā. Viņai saimnieks ļoti patīk. Lai gan meitene nav uzreiz metusies Šmitam virsū tikpat naski kā konkurentes, arī viņa gatava pacīnīties.

"Ja nu viņš man ir īstais? To neviens nekad nevar zināt. Un ja nepamēģināsi, tu neuzzināsi. Kad es Jāni ieraudzīju, man viņš jau patika.

Viņš reālajā dzīvē ir daudz savādāks, nekā bildē. Man patīk viņa smaids. Un viņam arī ir ļoti skaistas acis. Vispār viņam ir ļoti daudz labu īpašību. Viņš ir atvērts. Viņš jokos, pat ne pa tēmai. Ar viņu būs, par ko runāt.

Bet ir tā, ka starp meitenēm valda konkurence. Pārējās meitenes ir aktīvākas, es tāda neesmu. Es vienmēr klusēju.

Es tā uzreiz nevaru iejusties. Laikam esmu tāda, kas vispirms ļauj rīkoties citiem. Paļaujos uz to, ka būs tā, kā būs. Katrā ziņā es negribu braukt mājās pirmā - man gribas šeit vēl palikt.

Man gan vēl nekad nav bijis tā, ka, iepazīstoties ar puisi, uzreiz iepazīsties ar viņa ģimeni. Tādā ziņā varbūt viss šeit notiek mazliet par strauju. Bet ko padarīsi," spriež Kristiāna.

Meitene šoruden uzsākusi studijas Daugavpilī un spriež, ka attālums starp Burtniekiem un Daugavpili nebūs nekāds šķērslis viņas un Jāņa attiecībām.

"Es domāju, ka pēc šīm dienām, kas pavadītas kopā ar viņu, jau uzreiz nesekos kāzas. To, vai vērts precēties, var redzēt tikai ar laiku. Bet ja kaut kas sanāks, es mēģināšu visu apvienot ar studijām Daugavpilī," spriež Kristiāna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!